Foredrag med Asger Steenholdt

Jeg fortæller gerne om…

… kommunikation, samarbejde, kreativitet, entreprenørånd, innovation.

Og ledelse, selvledelse, konflikter, mod og sårbarhed.

Jeg tager gerne guitaren i hånden - men kun for at illustrere vigtige pointer.

Selvom mine indlæg er humoristiske og ernergifyldte, er formålet ikke at underholde, men at give stof til eftertanke. Så spørgsmålet er; hvilke udfordringer vil I gerne have spejlet - af en skæv profil udefra?

Alle foredrag er tilpasset den enkelte situation og deltagergruppe, efter forudgående dialog med opdragsgiveren. Nedenstående er eksempler på afholdte foredrag - kontakt mig for en uforpligtende dialog om hvilket foredrag, der ville passe jer bedst.

 
 

Eksempler på foredrag

 

1.

Rock’n’roll Leadership

Et underholdende og musikalsk foredrag, der med humor og varme invitererer deltagerne ind i et musikunivers, hvor både lederens og medarbejderens udfordringer bliver tydeliggjort.

 

2.

Resultater gennem tillid : tillid gennem musik

Tillid er fundamentet for effektivitet og samskabelse i teams. Men tillid kommer ikke af sig selv, den opbygges i høj grad gennem ens vilje og evne til at vise sårbarhed.

Ved at arbejde med deltagernes egne musikalske præferencer skabes en “safezone” - et trygt rum - hvor hver enkelt får mulighed for at vise sider af sig selv, som resten af gruppen (endnu) ikke kender. Asger’s menneskekendskab og varme, omsorgsfulde facilitering skaber et klima, hvor hver enkelt får mulighed for at give sig til kende og blive set og hørt.

Wrkshoppen tager afsæt i Patrick Lencioni’s “The Five Dysfunctions of a Team” og egner sig særligt til et 12-12 seminar for mindre ledergupper.

 

3.

Face the Music

Et foredrag om konflikter og ansvar. Gennem konkrete oplevelser og anekdoter fra et langt liv som professionel musiker beskrives det, hvordan små utilfredsheder i det skjulte vokser sig så store, at de medfører voldsomme splittelser når de endelig kommer frem i lyset. Indlægget har til formål at højne konfliktbevidstheden i teams og ledergrupper - for det kræver konstruktive konflikter at skabe effektivt samarbejde.