”Asger gør mennesket eller gruppen gladere. Han giver gruppen mere energi, giver den lyst til at bruge den og får den til at yde et bedre stykke arbejde. Asger gør mennesker gladere og mere energiske, og det er der en stor værdi i… ”

Erik Helmer Petersen, Direktør, C4 Videncenter

 
 

Hvor et foredrag kan være inspirerende og energigivende for en stund, skal der mere til hvis der for alvor skal flyttes noget. Jo mere deltagerne selv arbejder, jo mere får de ud af det - og derfor skal en god facilitator kendes på at hun skaber de rammer, arbejdet sker i, men gør meget lidt selv. Facilitatoren skal katalysere - skabe en forandringsproces - uden selv at være en del af den.

Jeg skræddersyer workshops, kurser og forløb til den enkelte virksomheds behov.

Workshops og kurser

1.

Resultater via tillid : tillid via musik

Tillid er fundamentet for effektivitet, kreativitet og samskabelse i teams. Men tillid kommer ikke af sig selv, den opbygges i høj grad gennem ens vilje og evne til at vise sårbarhed over for ens samarbejdspartnere.

Ved at arbejde med deltagernes egne musikalske præferencer (spille deres yndlingssange), skabes en “safezone” - et trygt rum - hvor hver enkelt får mulighed for at vise sider af sig selv, som resten af gruppen (endnu) ikke kender. Asger’s menneskekendskab, lydhørhed og varme, omsorgsfulde facilitering skaber et klima, hvor hver enkelt får mulighed for at give sig til kende og blive set og hørt.

Workshoppen tager afsæt i Patrick Lencioni’s “The Five Dysfunctions of a Team” og egner sig særligt til et 12-12 seminar for mindre ledergupper.

 

2.

Et fælles sprog med Six Thinking Hats

Six Thinking Hats ændrer den måde, som teams tænker og samarbejder på. Når metoden er forstået, indøvet og trænet giver den en 360 graders forståelse for hvad problemet er, og hvordan det kan håndteres.

Six Thinking Hats sætter hver enkelt medlem på teamet i stand til at gå efter bolden i stedet for at gå efter manden, og kan fremme trivsel og kreativitet på arbejdspladsen. Metoden, der er skabt af Dr. Edward de Bono i 1989, foregriber moderne begreber som “dilemmaledelse” og “integrativ tænkning”.

Asger er certificeret underviser i Six Thinking Hats, og tilbyder kurser og opfølgning i metoden, der egner sig til grupper og teams, der har brug for et enkelt og effektivt værktøj der højner samarbejde, kreativitet og kommunikation.

 

3.

Netværksbaseret jobsøgning

Få styr på dine jobsøgnings-strategier!

På denne inspirerende kursus vil du som deltager

  • træne din “elevatortale” og blive mere klar på dine kompetencer og styrker

  • blive bedre til at fortælle, hvorfor du er den rette til jobbet

  • lære om netværksbaseret jobsøgning og få inputs til nye indfaldsveje til dit næste job

  • få sparring på din jobsøgning og danne netværk med andre, der er i samme situation

Husk: Hvis du gør det, du plejer… får du det, du plejer!

Asger Steenholdt er en erfaren underviser, der både har teorien i orden og samtidigt har masser af skæve vinkler på hvordan man kan komme i betragtning til et job. Han har hjulpet mere end 200 jobsøgende til et nyt job gennem “JobMatch” konceptet, og er kendt som en engagerende underviser, der brænder igennem og virkeligt har lyst til at hjælpe og udvikle mennesker. Du kan forvente 2 dage i et trygt rum med andre, der er i samme situation - og med dig i centrum.

Workshoppen er en kombination af undervisning og aktive øvelser, så du både får trænet relevante metoder og får reflekteret over hvad du eventuelt kan gøre anderledes fremadrettet. Asger har en atypisk baggrund, da han er professionel musiker gennem mere end 30 år, bl.a. som medlem af “Big Fat Snake” siden 1997, så vi kunne godt have kaldt workshoppen for “Rock’n’Roll jobsøgning”.

Tidligere deltagere har udtalt “Fantastisk forløb som har givet fornyet selvtillid, åbnet øjne for andre muligheder og skabt grobund for et bredere netværk” og “Dette har været så positiv en oplevelse at jeg gik hen og fik arbejde”.