"Asger Steenholdt formåede at holde tilhørerne fanget og engageret. På sin ligefremme facon taler Asger direkte til den enkelte og gør sit foredrag nærværende, aktuelt og fængende.
 På en begavet måde binder han det visuelle sammen med lyd og tale.
 Jeg kan anbefale Asger, som foredragsholder, hvis man vil have et levende foredrag, hvor der er substans og indhold."


Michael Willumsen - Direktør, Zenit Consult

Read More

"Der lyder stor ros til netværksfacilitatoren. Alle interviewede netværksdeltagere giver udtryk for, at de oplever ham som særdeles engageret, indlevende og dygtig til at facilitere de forskellige netværk.“

Ekstern evalueringsrapport om MusicBusiness2020, udarbejdet af Ineva

Read More

“Center for arbejdsliv & læring har i forskellige sammenhænge arbejdet sammen med Asger. Vi har kun godt at sige. Udover den musiske tilgang til en opgave, så formår Asger at vinde deltagernes tillid – på kort tid. Asger er et troværdigt og engageret menneske.”

Gitte Elstrup – Direktør, Center for arbejdsliv & læring

Read More

“Asgers tilgang til kommunikation og samarbejde med baggrund i rockmusikken, hvor roller og opgaver i et orkester er meget klare og mærkbare, giver et fantastisk godt billede af hvad vi har brug for i en organisation, der skal lave forretning og generere overskud på bundlinien.
“

Svend Kristensen – Afdelingschef, ATP Ejendomme

Read More

"... kun positiv feedback og masser af ros til dig! Alle blev bragt ud af komfort zonen på den fede måde, og fik samtidig nogle gode refleksioner over deres lederrolle."


Maiken Vørs Jeppesen, HR i Praksis, Qualiware workshop

Read More

“Vi har haft stor glæde af at arbejde sammen med Asger i forbindelse med en gruppeudviklingsproces, og jeg kan give Asger mine bedste anbefalinger hvis man vil videre – sammen”


Birgit Pedersen – Web-chef, Odense Kommune

Read More

“…en suveræn dygtig underviser og konsulent, der kan sit stof – det teoretiske og det mellemmenneskelige. En dygtig formidler, der fornemmer stemninger og bruger det i sit virke. Han er i øjenhøjde med sine omgivelser helt uden nykker fra sit kendis virke”

Anne-Mette Frederiksen, Institutionsleder i Gentofte Kommune

Read More

“Jeg har haft fornøjelsen af Asger Steenholdt som både coach og underviser/kursusholder. Og jeg kan med glæde anbefale Asger til alle der vil udfordres på vane tænkning, og have en oplevelse ud over den sædvanlige fra en mand, der er i stand til at bruge begge sider af hjernen, så både følelser og intellekt er med hele vejen.”


Kirstine Vinderskov – DR Mediechef, Ramasjang & Ultra

Read More

“Asger Johannes Steenholdt har med sin kreative og legende approach ifm. formidlingen af DeBonos 6 tænkehatte givet os et meget brugbart værktøj til yderligere at skærpe vores evner som moderatorer internt, såvel som eksternt.”

Thomas Rosenberg Sørensen – Senior Qualitative Client Executive, The Nielsen Company

Read More

“Asgers evne til at engagere den 140 deltagere store forsamling, hans velvalgte veksling mellem teori og små øvelser i grupperne gjorde, at alle uanset forudsætninger fik noget med hjem.”

Erik Hove – Sektionschef i Dansk Røde Kors

Read More

“Asger er genial til at få mennesker til at samarbejde, og han er god til at få folk til at holde fokus på målet og få dem ud af dødvande.”

Jesper Christensen, Afdelingsformand i Dansk Metal

Read More

“Mange tak for dit meget inspirerende indlæg. Personalet var meget begejstret og udtrykte deres store tilfredshed.”

Kim Quist, Leder af Ehlershjemmet

Read More

”Asger analyserer hele tiden, kommer hurtigere ind til en sags kerne end andre. Måske fordi han stiller spørgsmålene anderledes, bruger et andet sprog. Folk åbner op og fortæller ham ting hurtigt… og så er han dygtig til at afkode opgaven.”

Lena Brostrøm Dideriksen, Formand i Dansk Artist Forbund

Read More

”Han formår at give folk selvtillid. De får bedre og nemmere ved at tale sammen efter at have været sammen med Asger. Bedre til at være mere åbne over for andre mennesker, de møder…”

Erik Helmer Pedersen, Direktør i C4 Videncenter

Read More

”Asger er god til at un-boxe folk - og det er noget af det vigtigste, vi skal kunne. De fleste virksomheder boxer nemlig folk, når forretningen vokser, og så er det vigtigt at finde tilbage til menneskene. Det er det, som Asger kan. Han kigger på mennesket og får dét til at vokse.”

Stine Schulz, Direktør i LearningBank

Read More