fbpx Skip to content

Links til personer og organisationer, som jeg kender, anbefaler og søger inspiration hos.

Listen er ikke komplet, men jeg opdaterer den jævnligt.

Erfaren gestaltterapeut.

Erfaren gestaltterapeut.

Erfaren gestaltterapeut.

Erfaren gestaltterapeut.

TUBA står for Terapi og rådgivning af Unge Børn af Alkoholikere og stofmisbrugere. Der er pt over 100.000 børn og unge, der vokser op i en familie med misbrug. Selv om TUBA har 36 afdelinger er der brug for mere hjælp. Hvis du har muligheden, vil jeg anbefale at du støtter TUBA, enten økonomisk eller i form af frivilligt arbejde.

Nordisk Gestalt Institut uddanner og efteruddanner terapeuter. Jeg er selv uddannet på NGI og underviser nu de studerende i gestaltterapi.

Jeg er tilknyttet konsulenthuset Gestalt Executive, der arbejder med ledelse i et relationelt perspektiv. Gestalt Executive tilbyder uddannelser og udviklingsforløb forløb med en holistisk tilgang til ledelse.

Dansk Psykoterapeut Forening organiser flere tusinde danske psykoterapeuter fra mange forskellige terapeutiske retninger. Som medlem af Dansk Psykoterapeut Forening er jeg underlagt foreningens etiske regler. Det er mine klienters garanti for terapi af høj kvalitet.

Troels Hammer er systemisk/narrativ supervisor og arbejder desuden med meta-kognitiv terapi, mindulness og meditation.

Sidsel Byskov Hansen arbejder med Expat Counseling og har selv boet og arbejdet Danmark, Island, Schweitz, Grækenland,  Rusland og UK. Hun har dybtgående kendskab til at bo og arbejde i et land, der ikke er ens moder- eller fædreland.

Konfliktpartner.dk ejes og drives af Eva Maria Knudsen. Eva har mange års erfaring i at rådgive og vejlede skilsmisseforældre i samarbejde, kommunikation og konflikthåndtering.

Arbejder med at skabe positive forandringer hos mennesker og har skabt begrebet “samtalekapital”. John har en Master i  Public Policy og en Diplom i organisationsspykologi. Han er journalist, kognitiv psykoterapeut, ICF certificeret Coach og Facet5 Practitioner.

Asger Johannes Steenholdt

+45 2688 0736

asger@asgersteenholdt.com

Østerbrogade 142, 1.tv, 2100 København Ø

CVR 20745207

Medlem af dansk psykoterapeutforening logo
Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere