skip to Main Content

Karriereudvikling med kant og kærlighed til kompetencerne

EXECUTIVE COACHING

EMOTIONEL INTELLIGENS

Bliv mere effektiv ved at forstå dine følelser

Effektivitet

Det er ineffektivt at prøve at være en anden, end den du er. Derfor arbejder vi med forandringens paradoks, som siger: Du forandrer dig ikke, når du forsøger at blive, hvad du ikke er – “hurtigere, højere, stærkere”. Du forandrer dig først, når du bliver den, du er.

Valg

Coaching handler om valg. Når du forholder dig til de eksistentielle grundvilkår i livet får du klarhed. Ud fra den klarhed bliver du i stand til at træffe valg, som både er i overensstemmelse med dine ønsker og ambitioner, og med den, du er.

Selvindsigt

At være en god leder forudsætter selvindsigt. Du kan få teorier om ledelse utallige steder, men det kræver fordybelse og refleksion at opnå selvindsigt. Gennem den personlige udvikling, der følger, udvikler du ro og handlekraft.

Solsider og skyggesider

Når du lærer dig selv bedre at kende som leder, kan du bruge dine stærke sider mere aktivt. Du bliver også i stand til at håndtere dine svage sider mere bevidst. Det kommer blandt andet til udtryk ved at det er dig, der bruger dine følelser – og ikke omvendt.

Arbejdsområder

Følelser i ledelse

Engang var følelser en ledelseskompetence, der blev overset eller set ned på.

Sådan er det ikke længere.

Følelser er et intelligent værktøj, en ressource og en produktiv kraft. Følelser kan øge energien og engagementet. Mestringen af følelser er et redskab til at opnå trivsel, effektivitet og bedre bundlinje.

Men du kan ikke rumme og regulere følelser i andre på et højere niveau, end du kan rumme og regulere dine egne følelser.

Hvis du vil bruge dit følelsesapparat strategisk i rollen som leder, må du træne dig i at mærke dem og kunne være med dem. Du må både kende og vedkende dig dine solsider og dine skyggesider. Du må eje både de positive og de negative følelser, dine styrker og dine svagheder.

Oplevelsesbaseret udvikling

Udfordringen kan være, at man let kommer til at tænke og tale om følelser – uden egentlig at føle dem. Det går ikke. Du kan ikke tænke dig til følelser: Tanker skal tænkes, men følelser skal føles.

Derfor må du arbejde oplevelsesbaseret med din udvikling – du må så at sige “føle dig frem”.

Her kan jeg støtte dig med min baggrund som eksistentiel fænomenologisk psykoterapeut – gestaltterapeut.

Gennem dit arbejde med dine egne følelser og din egen intuition bliver du bedre til at forstå, rumme og være i relation med dem omkring dig.

Både professionelt, personligt og privat.

Asger Johannes Steenholdt
+45 2688 0736
asger@asgersteenholdt.com
Nordre Strandvej 323, 3100 Hornbæk
Østerbrogade 142, 1. tv, 2100 København Ø
CVR 20745207
Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere