Skip to content

EXECUTIVE COACHING

&

LEDERUDVIKLINGSFORLØB

EMOTIONEL INTELLIGENS

Bliv mere effektiv ved at forstå dine følelser

Effektivitet

Det er ineffektivt at prøve at være en anden, end den du er. Derfor arbejder vi med forandringens paradoks, som siger: Du forandrer dig ikke, når du forsøger at blive, hvad du ikke er – “hurtigere, højere, stærkere”. Du forandrer dig først, når du bliver den, du er.

Valg

Coaching handler om valg. Når du forholder dig til de eksistentielle grundvilkår i livet får du klarhed. Ud fra den klarhed bliver du i stand til at træffe valg, som både er i overensstemmelse med dine ønsker og ambitioner, og med den, du er.

Selvindsigt

At være en god leder forudsætter selvindsigt. Du kan få teorier om ledelse utallige steder, men det kræver fordybelse og refleksion at opnå selvindsigt. Gennem den personlige udvikling, der følger, udvikler du ro og handlekraft.

Solsider og skyggesider

Når du lærer dig selv (endnu) bedre at kende som leder, kan du bruge dine stærke sider mere aktivt. Du bliver også i stand til at håndtere dine svage sider (endnu) mere bevidst. Det kommer blandt andet til udtryk ved at det er dig, der bruger dine følelser – og ikke omvendt.

Følelser i ledelse

Engang var følelser en ledelseskompetence, der blev overset eller set ned på.

Sådan er det ikke længere.

Følelser er et intelligent værktøj, en ressource og en produktiv kraft. Følelser kan øge energien og engagementet. Mestringen af følelser er et redskab til at opnå trivsel, effektivitet og bedre bundlinje.

Brug dine følelser strategisk

Men du kan ikke rumme og regulere følelser i andre på et højere niveau, end du kan rumme og regulere dine egne følelser.

Hvis du vil bruge dit følelsesapparat strategisk i rollen som leder, må du træne dig i at mærke dem og kunne være med dem. Du må både kende og vedkende dig dine solsider og dine skyggesider. Du må eje både de positive og de negative følelser, dine styrker og dine svagheder.

Oplevelsesbaseret udvikling

Udfordringen kan være, at man let kommer til at tænke og tale om følelser – uden egentlig at føle dem. Det går ikke. Du kan ikke tænke dig til følelser: Tanker skal tænkes, men følelser skal føles.

Derfor må du arbejde oplevelsesbaseret med din udvikling – du må så at sige “føle dig frem”.

Få støtte fra en erfaren coach

Her kan jeg støtte dig med min baggrund som eksistentiel fænomenologisk psykoterapeut – gestaltterapeut.

Gennem dit arbejde med dine egne følelser og din egen intuition bliver du bedre til at forstå, rumme og være i relation med dem omkring dig.

Det vil du kunne mærke både professionelt, personligt og privat.

Arbejdsområder

Hvad siger andre?

Asger J. is creative and loyal, and a very, very good partner for generating and evaluating ideas – and finding ways to make the idea happen.

I was stuck in my jobhunting and needed a fresh view. After a quick meetup with Asger, things went really fast! And I have never before, had so many job offers, in my life. Asger is indeed a profound source of inspiration. And a true network facilitator! I have the deepest respect for him as a human being.

Christel Voss
Christelvoss.com

Jeg har haft fornøjelsen af Asger Steenholdt som både coach og underviser/kursusholder. Og jeg kan med glæde anbefale Asger til alle der vil udfordres på vane tænkning, og have en oplevelse ud over den sædvanlige fra en mand, der er i stand til at bruge begge sider af hjernen, så både følelser og intellekt er med hele vejen.

Kirstine Vinderskov
Mediechef, Ramasjang & Ultra

Asger analyserer hele tiden, kommer hurtigere ind til en sags kerne end andre. Måske fordi han stiller spørgsmålene anderledes, bruger et andet sprog. Folk åbner op og fortæller ham ting hurtigt… og så er han dygtig til at afkode opgaven.

Asger tør godt stille de svære spørgsmål, og han gør det uden at være konfronterende.

Tal med Asger i et par timer og bliv klarere på, hvad der egentlig er jeres frustration – hvad kernen i det hele er. Han får paraderne til at falde, og derfor giver det rigtig god mening at bruge ham som sparringspartner og ’optrækker’.

Han lytter… og er god til at ping-ponge. Han roser én, får én til at føle sig godt tilpas… han laver inklusion. Giver én lov til at køre ud ad tangenterne… og får så hevet én tilbage igen.

Lena Brostrøm Dideriksen
Dansk Artist Forbund

Asger blev inviteret ind i mit Advisory Board… og det var uden tvivl en af de bedste beslutninger jeg har gjort.

Det at få Asgers energi og “skæve” og kreative hjerne med ind i en gruppe af dem vi normalt kalder businessfolk, var berigende og lærende. Den tilgang Asger har, har jeg stort respekt for og kan på det varmeste anbefale Asger i mange sammenhænge.

I forlængelse at samarbejdet i boardet har jeg også arbejdet sammen med Asger i mange sammenhænge og kan med de erfaringer på det stærkeste anbefale Asgers kompetencer. Hvis du vil høre nærmere om Asger, er du velkommen til give mig et ring.

Tino Jønsson, Mødeleder
Vi samler hele helsingør

Asger Johannes Steenholdt

+45 2688 0736

asger@asgersteenholdt.com

Østerbrogade 142, 1.tv, 2100 København Ø

CVR 20745207

Medlem af dansk psykoterapeutforening logo
Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere