fbpx skip to Main Content

EXECUTIVE COACHING

&

LEDERUDVIKLINGSFORLØB

EMOTIONEL INTELLIGENS

Bliv mere effektiv ved at forstå dine følelser

Effektivitet

Det er ineffektivt at prøve at være en anden, end den du er. Derfor arbejder vi med forandringens paradoks, som siger: Du forandrer dig ikke, når du forsøger at blive, hvad du ikke er – “hurtigere, højere, stærkere”. Du forandrer dig først, når du bliver den, du er.

Valg

Coaching handler om valg. Når du forholder dig til de eksistentielle grundvilkår i livet får du klarhed. Ud fra den klarhed bliver du i stand til at træffe valg, som både er i overensstemmelse med dine ønsker og ambitioner, og med den, du er.

Selvindsigt

At være en god leder forudsætter selvindsigt. Du kan få teorier om ledelse utallige steder, men det kræver fordybelse og refleksion at opnå selvindsigt. Gennem den personlige udvikling, der følger, udvikler du ro og handlekraft.

Solsider og skyggesider

Når du lærer dig selv (endnu) bedre at kende som leder, kan du bruge dine stærke sider mere aktivt. Du bliver også i stand til at håndtere dine svage sider (endnu) mere bevidst. Det kommer blandt andet til udtryk ved at det er dig, der bruger dine følelser – og ikke omvendt.

Følelser i ledelse

Engang var følelser en ledelseskompetence, der blev overset eller set ned på.

Sådan er det ikke længere.

Følelser er et intelligent værktøj, en ressource og en produktiv kraft. Følelser kan øge energien og engagementet. Mestringen af følelser er et redskab til at opnå trivsel, effektivitet og bedre bundlinje.

Brug dine følelser strategisk

Men du kan ikke rumme og regulere følelser i andre på et højere niveau, end du kan rumme og regulere dine egne følelser.

Hvis du vil bruge dit følelsesapparat strategisk i rollen som leder, må du træne dig i at mærke dem og kunne være med dem. Du må både kende og vedkende dig dine solsider og dine skyggesider. Du må eje både de positive og de negative følelser, dine styrker og dine svagheder.

Oplevelsesbaseret udvikling

Udfordringen kan være, at man let kommer til at tænke og tale om følelser – uden egentlig at føle dem. Det går ikke. Du kan ikke tænke dig til følelser: Tanker skal tænkes, men følelser skal føles.

Derfor må du arbejde oplevelsesbaseret med din udvikling – du må så at sige “føle dig frem”.

Få støtte fra en erfaren coach

Her kan jeg støtte dig med min baggrund som eksistentiel fænomenologisk psykoterapeut – gestaltterapeut.

Gennem dit arbejde med dine egne følelser og din egen intuition bliver du bedre til at forstå, rumme og være i relation med dem omkring dig.

Det vil du kunne mærke både professionelt, personligt og privat.

Arbejdsområder

Hvad siger andre?

Asger analyserer hele tiden, kommer hurtigere ind til en sags kerne end andre. Måske fordi han stiller spørgsmålene anderledes, bruger et andet sprog. Folk åbner op og fortæller ham ting hurtigt… og så er han dygtig til at afkode opgaven.

Asger tør godt stille de svære spørgsmål, og han gør det uden at være konfronterende.

Tal med Asger i et par timer og bliv klarere på, hvad der egentlig er jeres frustration – hvad kernen i det hele er. Han får paraderne til at falde, og derfor giver det rigtig god mening at bruge ham som sparringspartner og ’optrækker’.

Han lytter… og er god til at ping-ponge. Han roser én, får én til at føle sig godt tilpas… han laver inklusion. Giver én lov til at køre ud ad tangenterne… og får så hevet én tilbage igen.

Lena Brostrøm Dideriksen
Dansk Artist Forbund

Come to Asger for original thinking and a deeper perspective on things. This man has so much depth and interesting views on so many things, than he cant avoid being a total inspiration. Asger is the type of person you can trust with your life. In business as well as private. Need you say more about a person? I love this man.

Morten Stjernholm
Free ApS

Man bliver gudsjammerligt klogere på sig selv og sine begrænsninger – og sine styrker – med Asger om bord. Og som han også siger, så er det en god ide med lange reflektionsture både før og efter. For der er noget at arbejde med.

Heldigvis får du også værktøjerne til jobbet. Og ja, nogle af dem er sgu noget hippiepis. Hvilket for nogen af os, der er for stolte til vores eget bedste, gør det så meget mere irriterende at de også er virksomme.

Så få smidt noget hippiepis i værktøjskassen. Det hjælper at have de rigtige remedier, hvis man har en lille skrue løs i ny og næ.

Asger er en utrolig dygtig kursusleder og facilitator, og formår meget hurtigt at etablere en god, åben og respektfuld stemning og tømre et team sammen – også blandt meget forskellige deltagere. Han holder balancen upåklageligt hele vejen igennem, det bliver aldrig kedeligt, forbliver positivt, og det sker med en naturlig lethed. Mit klare indtryk var at resultatet af Asgers arbejde var et værdifuldt kursus, hvor alle deltagere blev klarere på deres ressourcer og løftet videre.

Merete Rosenberg
Independent Consultant

Jeg har netop været på ét af mine første webinar hos Teknisk Landsforbund. Asger var den ene af to tovholdere. Jeg kan klart anbefale Asger, og følte mig gennem hele dagen hørt, og til stede som var det i et mødelokale. Jeg fik masser af gode input med videre. 

Eva Rasmussen, Pilot technician
Novo Nordisk

Asger Johannes Steenholdt

+45 2688 0736

asger@asgersteenholdt.com

Nordre Strandvej 323, 3100 Hornbæk

Østerbrogade 142, 1.tv, 2100 København Ø

CVR 20745207

Medlem af dansk psykoterapeutforening logo
Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere