fbpx Skip to content

EXECUTIVE COACHING

&

LEDERUDVIKLINGSFORLØB

EMOTIONEL INTELLIGENS

Bliv mere effektiv ved at forstå dine følelser

Effektivitet

Det er ineffektivt at prøve at være en anden, end den du er. Derfor arbejder vi med forandringens paradoks, som siger: Du forandrer dig ikke, når du forsøger at blive, hvad du ikke er – “hurtigere, højere, stærkere”. Du forandrer dig først, når du bliver den, du er.

Valg

Coaching handler om valg. Når du forholder dig til de eksistentielle grundvilkår i livet får du klarhed. Ud fra den klarhed bliver du i stand til at træffe valg, som både er i overensstemmelse med dine ønsker og ambitioner, og med den, du er.

Selvindsigt

At være en god leder forudsætter selvindsigt. Du kan få teorier om ledelse utallige steder, men det kræver fordybelse og refleksion at opnå selvindsigt. Gennem den personlige udvikling, der følger, udvikler du ro og handlekraft.

Solsider og skyggesider

Når du lærer dig selv (endnu) bedre at kende som leder, kan du bruge dine stærke sider mere aktivt. Du bliver også i stand til at håndtere dine svage sider (endnu) mere bevidst. Det kommer blandt andet til udtryk ved at det er dig, der bruger dine følelser – og ikke omvendt.

Følelser i ledelse

Engang var følelser en ledelseskompetence, der blev overset eller set ned på.

Sådan er det ikke længere.

Følelser er et intelligent værktøj, en ressource og en produktiv kraft. Følelser kan øge energien og engagementet. Mestringen af følelser er et redskab til at opnå trivsel, effektivitet og bedre bundlinje.

Brug dine følelser strategisk

Men du kan ikke rumme og regulere følelser i andre på et højere niveau, end du kan rumme og regulere dine egne følelser.

Hvis du vil bruge dit følelsesapparat strategisk i rollen som leder, må du træne dig i at mærke dem og kunne være med dem. Du må både kende og vedkende dig dine solsider og dine skyggesider. Du må eje både de positive og de negative følelser, dine styrker og dine svagheder.

Oplevelsesbaseret udvikling

Udfordringen kan være, at man let kommer til at tænke og tale om følelser – uden egentlig at føle dem. Det går ikke. Du kan ikke tænke dig til følelser: Tanker skal tænkes, men følelser skal føles.

Derfor må du arbejde oplevelsesbaseret med din udvikling – du må så at sige “føle dig frem”.

Få støtte fra en erfaren coach

Her kan jeg støtte dig med min baggrund som eksistentiel fænomenologisk psykoterapeut – gestaltterapeut.

Gennem dit arbejde med dine egne følelser og din egen intuition bliver du bedre til at forstå, rumme og være i relation med dem omkring dig.

Det vil du kunne mærke både professionelt, personligt og privat.

Arbejdsområder

Hvad siger andre?

Asger is this kind of person who builds a fresh air intake in a group.

Asger opens up for new possibilities when you are stuck and no longer can think outside the box. A good and respectful sense of humour supports Asger´s facilitation to a process of finding new possibilities to a rigid problem.

These skills support Asgers in his work as both a mediator and a Six Thinking Hats instructor and create a feeling of trust and being in good hands.

Asger er en ekstremt stærk formidler med et smittende positivt drive. Han er teoretisk velfunderet, har et skarpt overblik over dynamikken i rummet og et flow i viden og aktiviteter som er imponerende dynamisk.  Jeg kan kun give min absolut varmeste anbefaling.

Marianne Simmelkiær
enCourage

Asger kan nå ind, hvor andre ikke når. Selv en “talmand” kan åbne ind til de bløde sider, når forudsætningerne er tilstede – og dem er Asger i stand til at skabe.

Jeg anser Asger som en meget kompetent, utraditionel og spændende sparringspartner for en mere struktureret og traditionel ledertype som undertegnede 😏

Tim Normann
CEO, Norva 24

Havde fornøjelsen at deltage i et arrangement om autentisk ledelse i går hos Ledernes Hovedorganisation, med Asger som leder og facilitator. Asger er en formidabel formidler og facilitator. Hans oplæg var ikke bare interessant, relevant og inddragende: Asger fremstår selv som en meget autentisk leder, som mestrer både at anvende og formidle formlen på autentisk ledelse, så det er konkret brugbart i hverdagen. Tak for at vise os, at gennem tillid kommer vi længst. Og at skabe et rum for os, at være autentiske og reflekterende over hvilken form for leder, vi ønsker at være.

Josephine Piplits, Founder & CEO
TripDoodler

Asger Johannes Steenholdt

+45 2688 0736

asger@asgersteenholdt.com

Østerbrogade 142, 1.tv, 2100 København Ø

CVR 20745207

Medlem af dansk psykoterapeutforening logo
Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere