skip to Main Content

STYRK DIN MENTALE SUNDHED

FOR KUNSTNERE OG ANDRE PASSIONEREDE MENNESKER

Få hjælp til at tackle stress, angst, depression og præstationsangst

Øg din trivsel og kreativitet

Grib dig selv i tide

Skab en lang karriere

Du føler måske, at du er gået i stykker, og ikke kan repareres. Eller at inspirationen aldrig kommer tilbage. Eller at presset er for stort, og du har lyst til at gemme dig væk i et stykke tid.

Det er ikke dig, der er noget galt med. Du er i en af de mest krævende brancher, der findes.

Uanset hvad du kæmper med – om det er angst, depression, sceneskræk, stress, nervøsitet, konflikter, søvnproblemer eller nogle af de andre ting, kunstnere kan blive ramt af – er det en naturlig reaktion på et miljø, der kan være usundt.

Sammen finder vi de underliggende årsager til dine udfordringer. Vi udvikler din individuelle plan, der hjælper dig med at nå dine mål og bevæge dig i retning af større trivsel og velvære. Du lærer at tackle dine udfordringer og opbygge din mentale robusthed, og du lærer at sige både ja, nej, hjælp og pyt. På de rigtige tidspunkter.

Hos mig får du ikke en masse gode råd, du kunne have læst dig til i et musikerblad. Du får en ægte, nærværende undersøgelse af hvad dit problem består af, og hvordan du kan komme igennem det – klogere på dig selv.

Husk; at bede om hjælp er et tegn på styrke.

Jeg har været professionel musiker i mere end 30 år, både som sideman og som bandmedlem.

Jeg kender branchen indefra. De hurtige penge når det går op og de ubetalte regninger, når det går ned. Adrenalinrush og præstionspres, nattefester og dårlige søvnrytmer, succes’er og konflikter, sprudlende kærlighed og dårlig samvittighed. Hjertebanken af stolhed og hjertebanken af nervøsitet.

Jeg har været næstformand i Dansk Artist Forbund i 7 år, har siddet i bestyrelsen i Gramex, og har arbejdet med musik og sundhed på mange planer.

Jeg er eksamineret gestaltterapeut (mpf) og coach for ledere, og hvis du er klar til en forandring, vil jeg gerne arbejde med dig.

 Vores samtaler er fortrolige, og jeg har tavshedspligt.

Navnene på mine testimonials er ændret for at beskytte kunstnernes identitet.

Som musiker har jeg altid kæmpet med præstationsangst og nervøsitet før koncerter. I forløbet med Asger har jeg lært at tackle disse følelser og finde en ny selvtillid på scenen.

Karen, musiker (navnet ændret)

Jeg følte mig konstant stresset og presset som manager for en kunstner. Terapien har hjulpet mig med at lære at håndtere mit arbejdspress og tage bedre vare på mig selv, så jeg nu kan levere bedre resultater for de kunstnere, jeg repræsenterer.

Peter, artist manager (navnet ændret)

Da jeg startede i forløb hos Asger, var jeg i en kreativ ørkenvandring og følte mig helt tom. Coachingen hjalp mig med at genopdage min kreativitet og genvinde min passion for musikken.

Mia, komponist (navnet ændret)

Jeg led af en mellemtung depression, og det påvirkede både mit personlige og professionelle liv. Forløbet  har hjulpet mig med at blive mere bevidst om mine negative tanker og følelser, så jeg nu kan arbejde med et mere positivt sind.

Anders, musiker (navnet ændret)

KUNSTNERE HAR UNIKKE MENTALE SUNDHEDSUDFORDRINGER

Som kunstner kan du stå over for unikke mentale sundhedsudfordringer. Det kan være svært at adskille dit arbejde og din personlige identitet. Presset fra alle sider kan være overvældende. Familieliv eller kærlighedsliv og karriere kan spænde ben for hinanden. Ligemeget hvilke udfordringer du oplever, er du ikke alene – og der er hjælp at hente.

Ifølge en undersøgelse foretaget af den britiske musikorganisation Help Musicians UK lider 71,1% af musikere af angst og/eller depression.

En undersøgelse foretaget af den tyske musikorganisation FOND der Musikwirtschaft viste, at 60% af musikere i Tyskland havde oplevet konflikter i deres band.

En undersøgelse foretaget af den australske musikorganisation Support Act viste, at 57% af musikere i Australien havde oplevet søvnproblemer på grund af deres arbejde i musikbranchen.

En undersøgelse fra 2018 foretaget af organisationen MusicTank viste, at 71% af musikere i Storbritannien mente, at de havde oplevet negative virkninger på deres mentale sundhed på grund af arbejdsrelateret stress.

ER DU MANAGER, A&R, REPRÆSENTANT FOR ET PLADESELSKAB, MUSIKFORLÆGGER ELLER PRODUCENT?

Så har du en sund interesse i at de kunstnere, du arbejder med, trives og har det godt.

Lad os tage en snak om hvordan vi i fællesskab kan støtte op om det.

Asger Johannes Steenholdt
+45 2688 0736
asger@asgersteenholdt.com
Nordre Strandvej 323, 3100 Hornbæk
Østerbrogade 142, 1. tv, 2100 København Ø
CVR 20745207
Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere