skip to Main Content
Anne Kronback, Head of Finance, Mannaz A/S

”I mit executive coachingforløb med Asger har jeg oplevet en stor personlig udvikling i forhold til min rolle som leder, medarbejder samt kollega.

Asger formår at skabe en ramme, hvor samtalen opleves som en sparring, hvor rummet opleves trygt og rummeligt og hvor indholdet kan spænde så bredt, som det ønskes.

Asger er analytisk, knivskarp og har et godt business mindset, men formidlet med en ro og sikkerhed, der skaber en stressfri og ikke præstationssøgende samtale, men en samtale hvor udviklingen får lov at ske organisk og på egne præmisser.”

Marianne Simmelkiær, Designer & Owner, Encourage

Asger er en ekstremt stærk formidler med et smittende, positivt drive. Han er teoretisk velfunderet, har et skarpt overblik over dynamikken i rummet, og skaber et flow i viden og aktiviteter som er imponerende dynamisk.

Jeg kan kun give Asger min absolut varmeste anbefaling.

Ulla Lindstrøm, Expert HR Transition Consultant

Jeg har haft fornøjelsen af Asgers varme, inspirerende professionalisme adskillige gange, både i forbindelse med MusicBusiness 2020 og C4 Videncenter.

Man kan simpelthen ikke undgå at blive inspireret og motiveret af Asgers gode energi, viden og kreative selskab!

Tak for dig, Asger!

Stine Schulz, CEO, Learningbank

Asger er god til at un-boxe folk – og det er noget af det vigtigste, vi skal kunne. De fleste virksomheder boxer nemlig folk, når forretningen vokser, og så er det vigtigt at finde tilbage til menneskene. Det er det, som Asger kan.

Han kigger på mennesket og får dét til at vokse.

Erik Helmer Pedersen, CEO, C4 Videncenter

Asgers styrke er, at han er lynende hurtig til at omsætte nogle simple hverdagsting til værktøjer, man selv kan arbejde med. Asger gør mennesket eller gruppen gladere. Han giver gruppen mere energi, giver den lyst til at bruge den, og får den til at yde et bedre stykke arbejde.

Maiken Vørs Jeppesen, CEO, HRiP

Der kun positiv feedback og masser af ros til dig! Alle blev bragt ud af komfortzonen på den fede måde, og fik samtidig nogle gode refleksioner over deres lederrolle.

Kirstine Vinderskov – Mediechef, Ramasjang & Ultra, Danmarks Radio

Jeg har haft fornøjelsen af Asger Johannes Steenholdt som både coach og underviser/kursusholder. Og jeg kan med glæde anbefale Asger til alle, der vil udfordres på vane tænkning og have en oplevelse ud over den sædvanlige – fra en mand, der er i stand til at bruge begge sider af hjernen, så både følelser og intellekt er med hele vejen.

Asger Johannes Steenholdt
+45 2688 0736
asger@asgersteenholdt.com
Nordre Strandvej 323, 3100 Hornbæk
Østerbrogade 142, 1. tv, 2100 København Ø
CVR 20745207
Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere