fbpx Skip to content
HVAD SIGER ANDRE OM ASGER?

Ud af komfortzonen på den fede måde

Der kun positiv feedback og masser af ros til dig! Alle blev bragt ud af komfort zonen på den fede måde, og fik samtidig nogle gode refleksioner over deres lederrolle.

Jeg er dig dybt taknemmelig

Jeg er dig dybt taknemmelig for din støtte i en tid, hvor jeg følte mig isoleret og overvældet. Jeg er nu mere udadvendt og har opbygget robuste sociale relationer, takket været min terapi hos dig.

Original thinking and a deeper perspective on things

Come to Asger for original thinking and a deeper perspective on things. This man has so much depth and interesting views on so many things, than he cant avoid being a total inspiration. Asger is the type of person you can trust with your life. In business as well as private. Need you say more about a person? I love this man.

Øget kreativitet og selvsikkerhed

Forløbet Mental Klarhed har været revolutionerende for mig. Det har ikke kun forbedret min kreative proces, men også min evne til at håndtere klientsamtaler og deadlines med større selvsikkerhed.

Asger er god til at un-boxe folk

Han skaber et vand, hvor vi kommer lidt ud på det dybe og skal finde ud af, hvordan vi kommer tilbage igen. Og så er han ekstremt givende – han vil mere end bare det, der står på papiret.

Det betyder noget, at han er så musikalsk… at han ved, hvad lyde kan – det er nemlig undervurderet… Det, at han er så dygtig musikalsk, gør, at han kan komme ind på folk.

Asger er god til at un-boxe folk – og det er noget af det vigtigste, vi skal kunne. De fleste virksomheder boxer nemlig folk, når forretningen vokser, og så er det vigtigt at finde tilbage til menneskene. Det er det, som Asger kan. Han kigger på mennesket og får dét til at vokse.

Hvordan beslutninger kan gøres bedre og hurtigere

Vi fik meget ud af Asgers indlæg om hvordan beslutninger kan gøres bedre og hurtigere også i en forening som Dansk Røde Kors.

Asgers evne til at engagere den 140 deltagere store forsamling, hans velvalgte veksling mellem teori og små øvelser i grupperne gjorde, at alle uanset forudsætninger fik noget med hjem.

Vi vil bestemt have Asger i overvejelse en anden gang.

Et mere harmonisk og bekymringsfrit liv

Terapien hos Asger har hjulpet mig til at finde kilden til mine overanalyserende tanker og finde ro i nuet. Jeg lever nu et mere harmonisk og bekymringsfrit liv.

En utrolig dygtig kursusleder og facilitator

Asger er en utrolig dygtig kursusleder og facilitator, og formår meget hurtigt at etablere en god, åben og respektfuld stemning og tømre et team sammen – også blandt meget forskellige deltagere. Han holder balancen upåklageligt hele vejen igennem, det bliver aldrig kedeligt, forbliver positivt, og det sker med en naturlig lethed. Mit klare indtryk var at resultatet af Asgers arbejde var et værdifuldt kursus, hvor alle deltagere blev klarere på deres ressourcer og løftet videre.

Jeg lærte at håndtere mit arbejdspres

Jeg følte mig konstant stresset og presset som manager for en kunstner. Terapien har hjulpet mig med at lære at håndtere mit arbejdspress og tage bedre vare på mig selv, så jeg nu kan levere bedre resultater for de kunstnere, jeg repræsenterer. Det har givet en bedre balance i mit eget liv.

Konflikthåndtering med Ro

Takket være Mental Klarhed kan jeg nu tilgå konflikter på arbejdspladsen med større ro og overblik. Forløbet har været en øjenåbner for mig.

Asger kan nå ind, hvor andre ikke når.

Asger kan nå ind, hvor andre ikke når. Selv en “talmand” kan åbne ind til de bløde sider, når forudsætningerne er tilstede – og dem er Asger i stand til at skabe.

Utroligt dygtig til at gribe øjeblikket

Jeg har haft den fornøjelse at være i Asgers behagelige selskab nogle gange og fyldes hver gang af energi.

Som facilitator af et topledernetværk i Ledernes Hovedorganisation har jeg haft Asger til at inspirere medlemmerne og hver gang er der en fantastisk stemning, spørgelyst og engagement. Senest har Asger været og fortælle om emnet ”Står dine følelser i vejen for dit næste job”

Deltagerne var utroligt engagerede i emnet, og Asgers måde at præsentere det på fik dem virkelig til at føle, at de kunne relatere til det på et personligt og professionel niveau. Deltagerne kunne virkelig mærke den stærke faglige og personlige niveau Asger bragte i spil og deltagerne fik stor værdi af at deltage i dette arrangement.

Som facilitator af topledernetværket, kan jeg også bekræfte, at det er en fornøjelse at arbejde sammen med Asger. Han er yderst professionel, vidende og let at kommunikere med. Han lytter aktivt og er i stand til at forstå arrangørens/mit behov  for at ramme den rigtige målgruppe og mål for arrangementet, og tilbyder altid relevante og interessante vinkler til at skræddersy sin præsentation til deltagerne.

Asger er også utroligt dygtig til at gribe øjeblikket og inddrage deltagerne med deres egne historier. Han formår at skabe en tryg og åben atmosfære, hvor deltagerne føler sig velkomne til at dele deres erfaringer og perspektiver. Dette gør oplevelsen mere personlig og engagerende for alle involverede.

Samlet set kan jeg varmt anbefale Asger Johannes Steenholdt som en fremragende foredragsholder, og jeg ser frem til at samarbejde med ham igen i fremtiden.

Følelser og intellekt er med hele vejen

Jeg har haft fornøjelsen af Asger Steenholdt som både coach og underviser/kursusholder. Og jeg kan med glæde anbefale Asger til alle der vil udfordres på vane tænkning, og have en oplevelse ud over den sædvanlige fra en mand, der er i stand til at bruge begge sider af hjernen, så både følelser og intellekt er med hele vejen.

Smittende energi!

Ægte, nærværende, begavet og med en smittende energi!

Ejer rummet

Jeg kan virkelig godt lide din facilitator-stil. Du er selvsikker, trænger igennem, ejer rummet og er stadig fleksibel.

Udstråler en ro og hviler i sig selv

Jeg har på et netværksmøde oplevet Asger præsentere metoder og redskaber til at få styr på sine følelser.

Asger er særdeles tillidsvækkende, hvilket sammen med hans positive energi og store engagement bidrager til en høj grad af involvering hos deltagerne i mødet. Han får deltagerne til at åbne sig selv i et forum hvor kun få kender hinanden.

Asger er fantastisk til at præsentere sine budskaber og kommer virkelig ud over scenen. Han udstråler en ro og hviler i sig selv. Asger skal opleves og jeg giver ham min bedste anbefalinger.

Et anvendt redskab i dagligdagen

Pædagogisk eftermiddag på Hornbæk Skole. Alle var trætte efter en lang dag; men vi vågnede hurtigt op, da Asger trådte ind af døren med sine hatte, sit engagement og sin store udstråling.

Vi fik alle stof til eftertanke, og selv om det var en kort introduktion til tænkehattene (3 timer), er de blevet et anvendt redskab i dagligdagen.

Genvandt min passion for musikken

Da jeg startede i forløb hos Asger, var jeg i en kreativ ørkenvandring og følte mig helt tom.

Coachingen hjalp mig med at genopdage min kreativitet og genvinde min passion for musikken

Jeg fik også ryddet op i rygsækken, og fik kigget på nogle gamle ting, der stod i vejen for min livsglæde. Jeg har lært at passe bedre på mig selv så jeg kan holde længe, og giver Asger min varmeste anbefaling.

Den bedste investering jeg har gjort i mig selv

Samtalerne med Asger har styrket min selvtillid betydeligt. Han har hjulpet mig med at anerkende min egen værdi. Asgers tilgang har haft en betydelig indflydelse på mit liv. Det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv.

En kreativ og legende approach

Asger Steenholdt har med sin kreative og legende approach ifm. formidlingen af DeBonos 6 tænkehatte givet os et meget brugbart værktøj til yderligere at skærpe vores evner som moderatorer internt, såvel som eksternt.

Følelsesmæssig Ledelse i Undervisning

Mental Klarhed har hjulpet mig til bedre at forstå og lede mine følelser under pressede situationer. Dette er uvurderligt i mit arbejde med unge mennesker.

Insisterende og smittende nærvær

Asgers styrke som supervisor er hans rolige, insisterende og smittende nærvær som også præger hans måde at facilitere samtalen, så man på samme tid husker at plukke de lavthængende frugter – altså får øje på de ”lette” svar – men først og fremmest bliver opmærksom på at få stillet og diskuteret de vigtigste, og måske oversete, spørgsmål.

Man sidder aldrig med en fornemmelse af at det, Asger tilbyder er ”one size fits all” men at han har et øje for det særlige ved arbejdspladsen, gruppen og den enkelte.

Gør mennesker gladere og mere energiske

Asgers styrke er, at han er lynende hurtig til at omsætte nogle simple hverdagsting til værktøjer, man selv kan arbejde med.

Han formår at give folk selvtillid. De får bedre og nemmere ved at tale sammen efter at have været sammen med Asger. Bedre til at være mere åbne over for andre mennesker, de møder.

Asger gør mennesket eller gruppen gladere. Han giver gruppen mere energi, giver den lyst til at bruge den og får den til at yde et bedre stykke arbejde. Asger gør mennesker gladere og mere energiske, og det er der en stor værdi i.

Jeg havde ikke regnet med…

Jeg havde ikke regnet med at jeg kunne blive inspireret og lære så meget af en fra Big Fat Snake!

Skærpet Beslutningstagning

Jeg fandt virkelig værdi i Mental Klarhed. Det har hjulpet mig med at skabe en dybere forståelse for mine egne motivationsdrivere og har skærpet min beslutningstagning i min virksomhed.

Jeg kan give Asger mine bedste anbefalinger

Vi har som organisation i Odense Kommune haft stor glæde af at arbejde sammen med Asger i forbindelse med en gruppeudviklingsproces.

Med udgangspunkt i De Bonos 6 tænkehatte fik gruppen et konkret værktøj til at holde effektive team-møder, et fælles sprog og en struktureret måde at arbejde med komplekse problemstillinger på.

Asger evner at møde, se og bruge deltagernes feedback undervejs. Samtidigt evner han at få processen videre, så vi kommer i mål.

Det foregår i øjenhøjde, det er uhøjtideligt og så giver det energi. Vi bruger stadig vores ”fælles platform” hver uge! Jeg kan give Asger mine bedste anbefalinger hvis man vil videre – sammen.

Arbejder med et mere positivt sind

Jeg led af en mellemtung depression, og det påvirkede både mit personlige og professionelle liv.

Forløbet med Asger har hjulpet mig med at blive mere bevidst om mine negative tanker og følelser.

Nu kan jeg arbejde med et mere positivt sind, og håndtere min sceneskræk, stress og kreative tomhed på en ny og mere bæredygtig måde.

Et levende foredrag, hvor der er substans og indhold

Asger Steenholdt formåede med sit foredrag med overskriften ”Lyden af ledelse” at holde tilhørerne fanget og engageret.

På sin ligefremme facon taler Asger direkte til den enkelte og gør sit foredrag nærværende, aktuelt og fængende. På en begavet måde binder han det visuelle sammen med lyd og tale.

Jeg kan anbefale Asger, som foredragsholder, hvis man vil have et levende foredrag, hvor der er substans og indhold.

En ekstremt stærk formidler

Asger er en ekstremt stærk formidler med et smittende positivt drive. Han er teoretisk velfunderet, har et skarpt overblik over dynamikken i rummet og et flow i viden og aktiviteter som er imponerende dynamisk.  Jeg kan kun give min absolut varmeste anbefaling.

Kommunikation og samarbejde

ATP Ejendomme har brugt Asger Steenholdt som ”fyraftensbajer” forstået på den måde, at opgaven var at afslutte et 2 dages seminar, hvor temaet var kommunikation og samarbejde.

Asgers afslutning af seminaret blev fremført på en positiv og humoristisk måde, hvor Asger bla. på sin guitar, redegjorde for kommunikationen i et direktionslokale.

Denne demonstration blev fulgt op af forskellige teoretiske og praktiske tilgange til hvorledes samarbejde og kommunikation kan praktiseres, herunder en praktisk øvelse der illustrerer om vi kan ”mærke” hinandens puls i organisation – meget, meget lærerigt.

Asgers beskrivelse af at være selvledende som musiker, hvor du ikke bliver fyret, men hvor dine kontakter bare ikke ringer mere, var både underholdende og lige på kornet for en salgsorganisation.

Asgers tilgang til kommunikation og samarbejde med baggrund i rockmusikken, hvor roller og opgaver i et orkester er meget klare og mærkbare, giver et fantastisk godt billede af hvad vi har brug for i en organisation, der skal lave forretning og generere overskud på bundlinien.

Alt i alt leverede Asger varen som aftalt, og det i en indpakning som var af højere kvalitet end forventet.

Stor personlig udvikling

I mit executive coachingforløb med Asger har jeg oplevet en stor personlig udvikling i forhold til min rolle som leder, medarbejder og kollega.

Asger formår at skabe en ramme, hvor samtalen opleves som en sparring, hvor rummet opleves trygt og rummeligt og hvor indholdet kan spænde så bredt, som det ønskes.

Asger er analytisk, knivskarp og har et godt business mindset, men formidlet med en ro og sikkerhed, der skaber en stressfri og ikke præstationssøgende samtale, men en samtale hvor udviklingen får lov at ske organisk og på egne præmisser.

Autentisk ledelse

Havde fornøjelsen at deltage i et arrangement om autentisk ledelse i går hos Ledernes Hovedorganisation, med Asger som leder og facilitator. Asger er en formidabel formidler og facilitator. Hans oplæg var ikke bare interessant, relevant og inddragende: Asger fremstår selv som en meget autentisk leder, som mestrer både at anvende og formidle formlen på autentisk ledelse, så det er konkret brugbart i hverdagen. Tak for at vise os, at gennem tillid kommer vi længst. Og at skabe et rum for os, at være autentiske og reflekterende over hvilken form for leder, vi ønsker at være.

En stærk anbefaling af en veltilrettelagt dag

Stort tak til Asger Steenholdt og Philip Antonakakis, efter jeg deltog i deres Webinar & Workshop “Rock’n’Roll Jobsøgning” om networking og personlig udvikling. En stærk anbefaling af en veltilrettelagt dag, fyldt med essentielle og motiverende elementer, inspirerende oplæg og velfunderede emner til samtalerne i de forskellige workshops. Tak.

God karma og stor taknemmelighed

Hej Asger. Jeg ville blot lige skrive tak for sidste uge og for samarbejdet. Det har været en kæmpe fornøjelse og sindssygt lærerigt for mig personligt. 

Synes du har et helt vildt godt blik for udvikling og at fange den enkelte i netop deres udgangspunkt! Og så også bare en super god facon. Jeg har lært meget — og fået blod på tanden for at blive endnu klogere. Har givet en kæmpe anbefaling videre til HR herovre. 🤘

Tænker vi ses igen i andre sammenhænge. Men herfra blot god karma og stor taknemmelighed på en solrig tirsdag! 🙏 

Særdeles engageret, indlevende og dygtig

Der lyder overordnet set stor ros til netværksfacilitatoren. Alle interviewede netværksdeltagere giver udtryk for, at de oplever ham som særdeles engageret, indlevende og dygtig til at facilitere de forskellige netværk.

Facilitatorens baggrund, som både professionel musiker, iværksætter og underviser, opleves som en stor styrke og væsentlig erfaring, som han formår at bringe i spil dels i relation til deltagerne og dels i forsøget på at ’bygge bro’, rent kommunikativt, mellem erhvervsfolk og komponister.

Kompetent, utraditionel og spændende

Jeg anser Asger som en meget kompetent, utraditionel og spændende sparringspartner for en mere struktureret og traditionel ledertype som undertegnede 😏

Logo for Norva 24

God stemning og samklang

Center for arbejdsliv & læring har i forskellige sammenhænge arbejdet sammen med Asger. Vi har kun godt at sige. Udover den musiske tilgang til en opgave, så formår Asger at vinde deltagernes tillid – på kort tid. Asger er et troværdigt og engageret menneske.

Vi har fx. afholdt en kick-off start med 130 personer – udendørs – hvor en masse samarbejdsøvelser var i spil – og der var hurtigt god stemning og samklang i denne store gruppe. Vi ved, at det kræver SIN MAND at gøre det – og det kan Asger. Udover de kreative kompetencer underviser Asger i “øjenhøjde”.

Der udvises stor respekt omkring deltagernes erfaringer og de involveres i processen. Center for arbejdsliv & læring anbefaler varmt alle at få den store fornøjelse, det er, at samarbejde med Asger. Om det er musik, proces arbejde eller kreative tiltag – så er Asger lige manden der du’r.

Personlig Ledelse Udviklet

Jeg anbefaler varmt Mental Klarhed til enhver, der ønsker at styrke sin personlige ledelse og selvindsigt. Kurset har ændret min tilgang til både arbejde og privatliv.

Klarere Kommunikation Opnået

Efter Mental Klarhed er jeg blevet bedre til at organisere mine tanker og ideer, hvilket har ledt til klarere kommunikation og bedre resultater på arbejde.

Følte mig gennem hele dagen hørt, og til stede som var det i et mødelokale

Jeg har netop været på ét af mine første webinar hos Teknisk Landsforbund. Asger var den ene af to tovholdere. Jeg kan klart anbefale Asger, og følte mig gennem hele dagen hørt, og til stede som var det i et mødelokale. Jeg fik masser af gode input med videre. 

Får paraderne til at falde

Asger analyserer hele tiden, kommer hurtigere ind til en sags kerne end andre. Måske fordi han stiller spørgsmålene anderledes, bruger et andet sprog. Folk åbner op og fortæller ham ting hurtigt… og så er han dygtig til at afkode opgaven.

Asger tør godt stille de svære spørgsmål, og han gør det uden at være konfronterende.

Tal med Asger i et par timer og bliv klarere på, hvad der egentlig er jeres frustration – hvad kernen i det hele er. Han får paraderne til at falde, og derfor giver det rigtig god mening at bruge ham som sparringspartner og ’optrækker’.

Han lytter… og er god til at ping-ponge. Han roser én, får én til at føle sig godt tilpas… han laver inklusion. Giver én lov til at køre ud ad tangenterne… og får så hevet én tilbage igen.

Fokus og Præcision

Jeg er overrasket over, hvor meget Mental Klarhed har påvirket min professionelle performance. At forstå og styre mine følelser har åbnet op for nye niveauer af fokus og præcision i mit arbejde.

En benhård værktøjskasse og en megaskarp faglighed

Asger tænder på gruppedynamikken – og det er den, han kan flytte, løfte og tage nye steder hen.

… og så tegner han alting… en lille figur, en lille model… Det føles som om, man leger, når man arbejder sammen med Asger.

Først og fremmest er han en dygtig facilitator… Han har en benhård værktøjskasse og en megaskarp faglighed.

Han er pivskarp, og hans værktøjskasse er stor.

Nærvær, åbenhed og sårbarhed

Tak for et inspirerende, indsigtsfuldt, og ikke mindst underholdende oplæg i Ledernes Topledernetværk.

Det var en fornøjelse at opleve, hvordan du med dit ekstraordinære nærvær, tilegnede dig vores uddelte opmærksomhed, og skabte et rum, hvor der som det naturligste, var nærvær, åbenhed og sårbarhed – alt sammen mellem topledere, der kun perifært kender hinanden.

Og samtidig har nok de færreste, har haft lysten og modet til at kigge ind på de sårbare sider hos dem selv, og på hvordan disse påvirker vores arbejds- og følelsesliv.

Jeg sender mine varmeste anbefalinger i din retning.

Den skæve og kreative hjerne

Asger blev inviteret ind i mit Advisory Board… og det var uden tvivl en af de bedste beslutninger jeg har gjort.

Det at få Asgers energi og “skæve” og kreative hjerne med ind i en gruppe af dem vi normalt kalder businessfolk, var berigende og lærende. Den tilgang Asger har, har jeg stort respekt for og kan på det varmeste anbefale Asger i mange sammenhænge.

I forlængelse at samarbejdet i boardet har jeg også arbejdet sammen med Asger i mange sammenhænge og kan med de erfaringer på det stærkeste anbefale Asgers kompetencer. Hvis du vil høre nærmere om Asger, er du velkommen til give mig et ring.

En enestående procesleder og mediator

Asger er først og fremmest et musisk og spirituelt menneske, som møder andre mennesker med et åbent hjerte, og som man ikke kan undgår at komme til at holde af. De store menneskelige egenskaber i sammenhæng med en bred faglige baggrund, ikke mindst som Six Thinking Hats Instruktør, gør Asger til en enestående procesleder og mediator, som skaber tillid og tryghed for deltagerne i processen.  Af hjertet anbefaler jeg Asger på det varmeste.

Inspirerende og levende underviser

Asger, er en inspirerende og levende underviser, der fik mig til at se tingene fra flere vinkler. Asgers indlevelsesevne og stærke kommunikative evner, gør ham outstanding  som underviser, foredragsholder. Trænger dit personale til en peptalk eller til at se tingene i et andet lys, er Asger manden du skal overlade det til.

A very, very good partner for generating and evaluating ideas

Asger J. is creative and loyal, and a very, very good partner for generating and evaluating ideas – and finding ways to make the idea happen.

🚀

I har fået fremragende tilbagemeldinger.

Jeg er nu mere afbalanceret

Min oplevelse med Asger har været skelsættende. Han har med stor empati og dygtighed guidet mig i håndteringen af min perfektionisme og angst. Jeg er nu mere afbalanceret og har lært at acceptere mig selv og mine behov.

Mindre Stress, Mere Kontrol

Mental Klarhed har udstyret mig med teknikker til bedre at forvalte både min professionelle og personlige tid. Det har givet mig en følelse af større kontrol og mindre stress.

Det er jo mig der står med valget, ikk’?

At blive coachet af Asger er lidt lige som at få holdt et spejl op: ”Sådan ser du ud ” ??? ”Er det sådan du vil se ud? Jeg ser at du gør sådan – er du bevidst det?” Det er på engang meget kontant og meget varmt og blidt. Det er jo mig der står med valget, ikk’?
At blive coachet fra den vinkel har været sindssygt godt.
Jeg stod med nogle problematikker i det at være styrmand for en masse store projekter, som jeg ikke helt havde menneskeligt værktøj til at løse.
Med Asgers hjælp fik jeg øje på problematikkerne, vi fik talt os rundt om forskellige løsningsforslag, og jeg fik – trods alle kamelerne der stod og rystede uden for min dør – taget mod til mig og fik løst problematikkerne.
Det var ikke nemt, det var at tage hul på nye måder at se mig selv på. Men jeg turde, og det har gjort mig til en ny Lone.
Asger fik vendt min måde at se mig selv på; ”Jeg er en mulighed, ikke et tilbud, vil du med for jeg kører nu!!!” Tak.
At tage skridt ud i noget jeg har været bange for at konfrontere, er ikke let, men der har det været dejligt at opleve, den ægthed Asger besidder.
Han er med dig hele vejen og som det fine, ægte, bløde og stærke menneske han er.
Tusind tak for din guidning!

Fotografi af Lone Wernblad

Jeg kom over min præstationsangst

Som musiker har jeg altid kæmpet med præstationsangst og nervøsitet før koncerter.

I forløbet med Asger har jeg lært at tackle disse følelser og finde en ny selvtillid på scenen. Jeg måtte kigge dybt indad før jeg fandt kimen til min sceneskræk og det gav faktisk en masse kreativt brændstof.

Hvem siger at ens lorteopvækst ikke kan være godt for noget!

En skarp, energifyldt, og meget inspirerende underviser

I juni 2019 havde jeg fornøjelsen af at deltage i et kursusforløb hvor Asger var underviser. Jeg oplever Asger som en levende, varm, givende, original og ligetil person, som respekterer og møder andre i øjenhøjde, og som er nem at kommunikere med.

Asger er en stærk facilitator og formidler, samt en skarp, energifyldt, og meget inspirerende underviser, som er i stand til at belyse en sag, en situation eller en opgave fra flere forskellige synsvinkler, og på den måde gøre budskaberne relevante for alle. Disse kompetencer kombineret med Asger’s levende væsen og indlevelsesevne gør, at man har lyst til at lytte når Asger taler.

Det virker som om Asger både er teoretisk velfunderet, og samtidig formår at omsætte teorien til praksis, og supplere denne med eksempler og anekdoter fra hverdagen. Alt-i-alt ser jeg Asger som en gevinst for enhver virksomhed, der har behov for at få kommunikeret sine budskaber, såvel internt som eksternt.

Dygtig underviser og konsulent

Asger er en suveræn dygtig underviser og konsulent

Han kan sit stof – det teoretiske og det mellemmenneskelige

Han er en dygtig formidler

Han kan fornemme stemninger og bruge det i sit virke

Han har en skøn humor han gerne øser op af

Han er i øjenhøjde med sine omgivelser helt uden nykker fra sit kendis virke

Forvandling på Arbejdspladsen

Forløbet Mental Klarhed gav mig de værktøjer, jeg havde brug for til bedre at håndtere stress og pressede situationer på arbejdet. Jeg er nu mere fokuseret og effektiv i min dagligdag.

Satte gang i en masse tanker

Vi takker for et underholdende og interagerende oplæg til vores teamdag – det var en fornøjelse.

Asger satte gang i en masse tanker både i forhold til relationer på arbejdspladsen og i privatlivet.

Genial inspirator, motivator og facilitator

Asger er en genial inspirator, motivator og facilitator, med hjertet på rette sted og med en overflod af gode værktøjer og viden, som han deler rundhåndet ud af, på en skøn menneskelig og varm måde. Asger er desuden super god til at målrette sine indlæg til behovet, også selv om det afviger fra det oprindelige oplæg. På den måde gør Asger en positiv forskel for sine lytter, unge som gamle! Jeg har haft fornøjelsen af Asgers varme, inspirerende professionalisme adskillige gange, både i forbindelse med MusicBusiness 2020 og C4 Videncenter. Man kan simpelthen ikke undgå, at blive inspireret og motiveret af Asgers gode energi, viden og kreative selskab! Tak for dig, Asger!

Selvtillid og Beslutningsevne Boostet

At tage forløbet “Mental Klarhed” var en game-changer.

Det har skærpet min beslutningsevne og boostet min selvtillid, hvilket er afgørende i min branche.

A profound source of inspiration

I was stuck in my jobhunting and needed a fresh view. After a quick meetup with Asger, things went really fast! And I have never before, had so many job offers, in my life. Asger is indeed a profound source of inspiration. And a true network facilitator! I have the deepest respect for him as a human being.

Et personligt tilrettet program

Asger er meget grundig i sin forberedelse og vi følte, at indlægget hos os blev direkte tilrettet vores ønsker og behov.

Asger leverer ikke en hyldevare, men derimod et personligt tilrettet program, der gav mening som fundament i vores videre arbejde.

Styrken er, at Asger på sin rolige, smilende og imødekommende måde formår at få gang i lemmerne og smilet frem på læben. Efter kun en times aktivitet er der opbygget en vi-følelse, der efterfølgende tømres fast med et teoretisk men inddragende indlæg med fokus på samskabelse.

Alt i alt et par samlende, inspirerende og medrivende timer i selskab med Asger. Så er man på udkig efter et glimrende alternativ til det vanlige foredrag om lederskabet, så kan Asger varmt anbefales.

A feeling of trust and being in good hands

Asger is this kind of person who builds a fresh air intake in a group.

Asger opens up for new possibilities when you are stuck and no longer can think outside the box. A good and respectful sense of humour supports Asger´s facilitation to a process of finding new possibilities to a rigid problem.

These skills support Asgers in his work as both a mediator and a Six Thinking Hats instructor and create a feeling of trust and being in good hands.

Fantastisk til at styre processen

Asger er et meget engageret, seriøst og positivt menneske, der på sin nysgerrige facon altid finder det positive i nuet og får det bedste ud af svære situationer.

Asger er genial til at få mennesker til at samarbejde, og han er god til at få folk til at holde fokus på målet og få dem ud af dødvande. Han er meget procesorienteret og fantastisk til at styre processen. Han er den person der er bedst til at forklare på en konstruktiv måde og til at lege ting ind i folk.

Hans måde at forklare på her helt nede på jorden og meget let forståelig. Herunder hans måde billedligt at forklare teori U på, er genial og tager udgangspunkt i musikkens og kunstens verden og gennem leg.

Så hvis du/I leder efter manden til at sætte gang i udvikling, så er Asger manden du/I leder efter.

Klogere på sig selv og sine begrænsninger

Man bliver gudsjammerligt klogere på sig selv og sine begrænsninger – og sine styrker – med Asger om bord. Og som han også siger, så er det en god ide med lange reflektionsture både før og efter. For der er noget at arbejde med.

Heldigvis får du også værktøjerne til jobbet. Og ja, nogle af dem er sgu noget hippiepis. Hvilket for nogen af os, der er for stolte til vores eget bedste, gør det så meget mere irriterende at de også er virksomme.

Så få smidt noget hippiepis i værktøjskassen. Det hjælper at have de rigtige remedier, hvis man har en lille skrue løs i ny og næ.

Inspirerende indlæg

Mange tak for dit meget inspirerende indlæg. Personalet var meget begejstret og udtrykte deres store tilfredshed.

Læs mere om

Asger Johannes Steenholdt

+45 2688 0736

asger@asgersteenholdt.com

Østerbrogade 142, 1.tv, 2100 København Ø

CVR 20745207

Medlem af dansk psykoterapeutforening logo
Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere