fbpx Skip to content

DER KAN VÆRE MANGE SPØRGSMÅL TIL DET AT GÅ I TERAPI.

Jeg har samlet dem, jeg oftest får, her.

Du er velkommen til at kontakte mig og få dine spørgsmål besvaret.

Psykoterapi fokuserer på at hjælpe personer med at forstå og arbejde med deres nuværende livserfaringer og relationer. At gå i psykoterapi kan hjælpe med at øge bevidstheden om dine egne følelser, tankegang og adfærd, og hvordan disse påvirker dit liv.

Det afhænger af hvad du vil og hvordan du har det. Jeg anbefaler normalt en session på 1 1/5 time hver anden uge i begyndelsen. Med tiden kan det blive kortere sessioner med længere mellemrum. Det afhænger af dig og dine behov.

Jeg følger de gængse priser for psykoterapi – du kan se dem her. Er du særligt økonomisk udfordret, er du velkommen til at kontakte mig så vi kan tage en snak om dine muligheder.  Du kan også kontakte din sundhedsforsikring for at høre om de dækker gestaltterapi.

Jeg overholder alle gældende lovgivningsmæssige krav om fortrolighed og privatliv. Alle oplysninger, du deler med mig, er fortrolige og kan kun deles med andre med din tilladelse. Jeg er desuden medlem af Dansk Psykoterapeutforening og følger deres etiske retningslinjer.

I gestaltterapien fokuserer jeg på at skabe en sikker og støttende atmosfære, der rummer hele dig. Hos mig kan du som klient udforske og forstå alle dine følelser, tanker og adfærdsmønstre, og det indbefatter også din spiritualitet og din tro, hvordan den end udfolder sig.

Jeg har altid været nysgerrig på menneskelig udvikling, og jeg har gået vejen selv. Du kan læse om min rejse som menneske og terapeut her.

Du kan stoppe med terapien, når du ønsker. Jeg vil søge at arbejde med dig for at sikre, at du får den støtte, du har brug for, før du afslutter terapien. Jeg kender en del andre terapeuter, der har hver deres speciale, og jeg henviser gerne til dem, hvis jeg mener at du vil få mere ud af at gå hos en anden.

Det er svært at give en absolut garanti for, at terapi vil føre til forbedring for alle, da det afhænger af mange faktorer såsom din individuelle tilstand, engagement i terapien og andre livsomstændigheder. Men jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig med at arbejde gennem dine udfordringer og og hjælpe dig til at komme tættere på den måde, du ønsker at være i livet på.

Ventetiden afhænger af min kapacitet, men jeg vil gøre mit bedste for at give dig en tid så hurtigt som muligt.

Du kan booke en tid til terapi ved at kontakte mig telefonisk, via e-mail eller direkte i mit kalendersystem, hvis vi har aftalt det.

Asger Johannes Steenholdt

+45 2688 0736

asger@asgersteenholdt.com

Østerbrogade 142, 1.tv, 2100 København Ø

Sophie Brahes Gade 1, 3000 Helsingør

CVR 20745207

Medlem af dansk psykoterapeutforening logo
Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere