Skip to content

ATP Ejendomme har brugt Asger Steenholdt som ”fyraftensbajer” forstået på den måde, at opgaven var at afslutte et 2 dages seminar, hvor temaet var kommunikation og samarbejde.

Asgers afslutning af seminaret blev fremført på en positiv og humoristisk måde, hvor Asger bla. på sin guitar, redegjorde for kommunikationen i et direktionslokale.

Denne demonstration blev fulgt op af forskellige teoretiske og praktiske tilgange til hvorledes samarbejde og kommunikation kan praktiseres, herunder en praktisk øvelse der illustrerer om vi kan ”mærke” hinandens puls i organisation – meget, meget lærerigt.

Asgers beskrivelse af at være selvledende som musiker, hvor du ikke bliver fyret, men hvor dine kontakter bare ikke ringer mere, var både underholdende og lige på kornet for en salgsorganisation.

Asgers tilgang til kommunikation og samarbejde med baggrund i rockmusikken, hvor roller og opgaver i et orkester er meget klare og mærkbare, giver et fantastisk godt billede af hvad vi har brug for i en organisation, der skal lave forretning og generere overskud på bundlinien.

Alt i alt leverede Asger varen som aftalt, og det i en indpakning som var af højere kvalitet end forventet.

Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere