fbpx Skip to content

Jeg har på et netværksmøde oplevet Asger præsentere metoder og redskaber til at få styr på sine følelser.

Asger er særdeles tillidsvækkende, hvilket sammen med hans positive energi og store engagement bidrager til en høj grad af involvering hos deltagerne i mødet. Han får deltagerne til at åbne sig selv i et forum hvor kun få kender hinanden.

Asger er fantastisk til at præsentere sine budskaber og kommer virkelig ud over scenen. Han udstråler en ro og hviler i sig selv. Asger skal opleves og jeg giver ham min bedste anbefalinger.

Tak for et inspirerende, indsigtsfuldt, og ikke mindst underholdende oplæg i Ledernes Topledernetværk.

Det var en fornøjelse at opleve, hvordan du med dit ekstraordinære nærvær, tilegnede dig vores uddelte opmærksomhed, og skabte et rum, hvor der som det naturligste, var nærvær, åbenhed og sårbarhed – alt sammen mellem topledere, der kun perifært kender hinanden.

Og samtidig har nok de færreste, har haft lysten og modet til at kigge ind på de sårbare sider hos dem selv, og på hvordan disse påvirker vores arbejds- og følelsesliv.

Jeg sender mine varmeste anbefalinger i din retning.

Asger er meget grundig i sin forberedelse og vi følte, at indlægget hos os blev direkte tilrettet vores ønsker og behov.

Asger leverer ikke en hyldevare, men derimod et personligt tilrettet program, der gav mening som fundament i vores videre arbejde.

Styrken er, at Asger på sin rolige, smilende og imødekommende måde formår at få gang i lemmerne og smilet frem på læben. Efter kun en times aktivitet er der opbygget en vi-følelse, der efterfølgende tømres fast med et teoretisk men inddragende indlæg med fokus på samskabelse.

Alt i alt et par samlende, inspirerende og medrivende timer i selskab med Asger. Så er man på udkig efter et glimrende alternativ til det vanlige foredrag om lederskabet, så kan Asger varmt anbefales.

Jeg havde ikke regnet med at jeg kunne blive inspireret og lære så meget af en fra Big Fat Snake!

Asger tænder på gruppedynamikken – og det er den, han kan flytte, løfte og tage nye steder hen.

… og så tegner han alting… en lille figur, en lille model… Det føles som om, man leger, når man arbejder sammen med Asger.

Først og fremmest er han en dygtig facilitator… Han har en benhård værktøjskasse og en megaskarp faglighed.

Han er pivskarp, og hans værktøjskasse er stor.

Asger analyserer hele tiden, kommer hurtigere ind til en sags kerne end andre. Måske fordi han stiller spørgsmålene anderledes, bruger et andet sprog. Folk åbner op og fortæller ham ting hurtigt… og så er han dygtig til at afkode opgaven.

Asger tør godt stille de svære spørgsmål, og han gør det uden at være konfronterende.

Tal med Asger i et par timer og bliv klarere på, hvad der egentlig er jeres frustration – hvad kernen i det hele er. Han får paraderne til at falde, og derfor giver det rigtig god mening at bruge ham som sparringspartner og ’optrækker’.

Han lytter… og er god til at ping-ponge. Han roser én, får én til at føle sig godt tilpas… han laver inklusion. Giver én lov til at køre ud ad tangenterne… og får så hevet én tilbage igen.

Han skaber et vand, hvor vi kommer lidt ud på det dybe og skal finde ud af, hvordan vi kommer tilbage igen. Og så er han ekstremt givende – han vil mere end bare det, der står på papiret.

Det betyder noget, at han er så musikalsk… at han ved, hvad lyde kan – det er nemlig undervurderet… Det, at han er så dygtig musikalsk, gør, at han kan komme ind på folk.

Asger er god til at un-boxe folk – og det er noget af det vigtigste, vi skal kunne. De fleste virksomheder boxer nemlig folk, når forretningen vokser, og så er det vigtigt at finde tilbage til menneskene. Det er det, som Asger kan. Han kigger på mennesket og får dét til at vokse.

Asgers styrke er, at han er lynende hurtig til at omsætte nogle simple hverdagsting til værktøjer, man selv kan arbejde med.

Han formår at give folk selvtillid. De får bedre og nemmere ved at tale sammen efter at have været sammen med Asger. Bedre til at være mere åbne over for andre mennesker, de møder.

Asger gør mennesket eller gruppen gladere. Han giver gruppen mere energi, giver den lyst til at bruge den og får den til at yde et bedre stykke arbejde. Asger gør mennesker gladere og mere energiske, og det er der en stor værdi i.

Vi har som organisation i Odense Kommune haft stor glæde af at arbejde sammen med Asger i forbindelse med en gruppeudviklingsproces.

Med udgangspunkt i De Bonos 6 tænkehatte fik gruppen et konkret værktøj til at holde effektive team-møder, et fælles sprog og en struktureret måde at arbejde med komplekse problemstillinger på.

Asger evner at møde, se og bruge deltagernes feedback undervejs. Samtidigt evner han at få processen videre, så vi kommer i mål.

Det foregår i øjenhøjde, det er uhøjtideligt og så giver det energi. Vi bruger stadig vores ”fælles platform” hver uge! Jeg kan give Asger mine bedste anbefalinger hvis man vil videre – sammen.

Center for arbejdsliv & læring har i forskellige sammenhænge arbejdet sammen med Asger. Vi har kun godt at sige. Udover den musiske tilgang til en opgave, så formår Asger at vinde deltagernes tillid – på kort tid. Asger er et troværdigt og engageret menneske.

Vi har fx. afholdt en kick-off start med 130 personer – udendørs – hvor en masse samarbejdsøvelser var i spil – og der var hurtigt god stemning og samklang i denne store gruppe. Vi ved, at det kræver SIN MAND at gøre det – og det kan Asger. Udover de kreative kompetencer underviser Asger i “øjenhøjde”.

Der udvises stor respekt omkring deltagernes erfaringer og de involveres i processen. Center for arbejdsliv & læring anbefaler varmt alle at få den store fornøjelse, det er, at samarbejde med Asger. Om det er musik, proces arbejde eller kreative tiltag – så er Asger lige manden der du’r.

Der lyder overordnet set stor ros til netværksfacilitatoren. Alle interviewede netværksdeltagere giver udtryk for, at de oplever ham som særdeles engageret, indlevende og dygtig til at facilitere de forskellige netværk.

Facilitatorens baggrund, som både professionel musiker, iværksætter og underviser, opleves som en stor styrke og væsentlig erfaring, som han formår at bringe i spil dels i relation til deltagerne og dels i forsøget på at ’bygge bro’, rent kommunikativt, mellem erhvervsfolk og komponister.

Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere