fbpx Skip to content

Vi takker for et underholdende og interagerende oplæg til vores teamdag – det var en fornøjelse.

Asger satte gang i en masse tanker både i forhold til relationer på arbejdspladsen og i privatlivet.

Jeg har haft den fornøjelse at være i Asgers behagelige selskab nogle gange og fyldes hver gang af energi.

Som facilitator af et topledernetværk i Ledernes Hovedorganisation har jeg haft Asger til at inspirere medlemmerne og hver gang er der en fantastisk stemning, spørgelyst og engagement. Senest har Asger været og fortælle om emnet ”Står dine følelser i vejen for dit næste job”

Deltagerne var utroligt engagerede i emnet, og Asgers måde at præsentere det på fik dem virkelig til at føle, at de kunne relatere til det på et personligt og professionel niveau. Deltagerne kunne virkelig mærke den stærke faglige og personlige niveau Asger bragte i spil og deltagerne fik stor værdi af at deltage i dette arrangement.

Som facilitator af topledernetværket, kan jeg også bekræfte, at det er en fornøjelse at arbejde sammen med Asger. Han er yderst professionel, vidende og let at kommunikere med. Han lytter aktivt og er i stand til at forstå arrangørens/mit behov  for at ramme den rigtige målgruppe og mål for arrangementet, og tilbyder altid relevante og interessante vinkler til at skræddersy sin præsentation til deltagerne.

Asger er også utroligt dygtig til at gribe øjeblikket og inddrage deltagerne med deres egne historier. Han formår at skabe en tryg og åben atmosfære, hvor deltagerne føler sig velkomne til at dele deres erfaringer og perspektiver. Dette gør oplevelsen mere personlig og engagerende for alle involverede.

Samlet set kan jeg varmt anbefale Asger Johannes Steenholdt som en fremragende foredragsholder, og jeg ser frem til at samarbejde med ham igen i fremtiden.

Jeg har på et netværksmøde oplevet Asger præsentere metoder og redskaber til at få styr på sine følelser.

Asger er særdeles tillidsvækkende, hvilket sammen med hans positive energi og store engagement bidrager til en høj grad af involvering hos deltagerne i mødet. Han får deltagerne til at åbne sig selv i et forum hvor kun få kender hinanden.

Asger er fantastisk til at præsentere sine budskaber og kommer virkelig ud over scenen. Han udstråler en ro og hviler i sig selv. Asger skal opleves og jeg giver ham min bedste anbefalinger.

Tak for et inspirerende, indsigtsfuldt, og ikke mindst underholdende oplæg i Ledernes Topledernetværk.

Det var en fornøjelse at opleve, hvordan du med dit ekstraordinære nærvær, tilegnede dig vores uddelte opmærksomhed, og skabte et rum, hvor der som det naturligste, var nærvær, åbenhed og sårbarhed – alt sammen mellem topledere, der kun perifært kender hinanden.

Og samtidig har nok de færreste, har haft lysten og modet til at kigge ind på de sårbare sider hos dem selv, og på hvordan disse påvirker vores arbejds- og følelsesliv.

Jeg sender mine varmeste anbefalinger i din retning.

Asger er meget grundig i sin forberedelse og vi følte, at indlægget hos os blev direkte tilrettet vores ønsker og behov.

Asger leverer ikke en hyldevare, men derimod et personligt tilrettet program, der gav mening som fundament i vores videre arbejde.

Styrken er, at Asger på sin rolige, smilende og imødekommende måde formår at få gang i lemmerne og smilet frem på læben. Efter kun en times aktivitet er der opbygget en vi-følelse, der efterfølgende tømres fast med et teoretisk men inddragende indlæg med fokus på samskabelse.

Alt i alt et par samlende, inspirerende og medrivende timer i selskab med Asger. Så er man på udkig efter et glimrende alternativ til det vanlige foredrag om lederskabet, så kan Asger varmt anbefales.

Jeg havde ikke regnet med at jeg kunne blive inspireret og lære så meget af en fra Big Fat Snake!

Ægte, nærværende, begavet og med en smittende energi!

Han skaber et vand, hvor vi kommer lidt ud på det dybe og skal finde ud af, hvordan vi kommer tilbage igen. Og så er han ekstremt givende – han vil mere end bare det, der står på papiret.

Det betyder noget, at han er så musikalsk… at han ved, hvad lyde kan – det er nemlig undervurderet… Det, at han er så dygtig musikalsk, gør, at han kan komme ind på folk.

Asger er god til at un-boxe folk – og det er noget af det vigtigste, vi skal kunne. De fleste virksomheder boxer nemlig folk, når forretningen vokser, og så er det vigtigt at finde tilbage til menneskene. Det er det, som Asger kan. Han kigger på mennesket og får dét til at vokse.

Asgers styrke er, at han er lynende hurtig til at omsætte nogle simple hverdagsting til værktøjer, man selv kan arbejde med.

Han formår at give folk selvtillid. De får bedre og nemmere ved at tale sammen efter at have været sammen med Asger. Bedre til at være mere åbne over for andre mennesker, de møder.

Asger gør mennesket eller gruppen gladere. Han giver gruppen mere energi, giver den lyst til at bruge den og får den til at yde et bedre stykke arbejde. Asger gør mennesker gladere og mere energiske, og det er der en stor værdi i.

Der kun positiv feedback og masser af ros til dig! Alle blev bragt ud af komfort zonen på den fede måde, og fik samtidig nogle gode refleksioner over deres lederrolle.

ATP Ejendomme har brugt Asger Steenholdt som ”fyraftensbajer” forstået på den måde, at opgaven var at afslutte et 2 dages seminar, hvor temaet var kommunikation og samarbejde.

Asgers afslutning af seminaret blev fremført på en positiv og humoristisk måde, hvor Asger bla. på sin guitar, redegjorde for kommunikationen i et direktionslokale.

Denne demonstration blev fulgt op af forskellige teoretiske og praktiske tilgange til hvorledes samarbejde og kommunikation kan praktiseres, herunder en praktisk øvelse der illustrerer om vi kan ”mærke” hinandens puls i organisation – meget, meget lærerigt.

Asgers beskrivelse af at være selvledende som musiker, hvor du ikke bliver fyret, men hvor dine kontakter bare ikke ringer mere, var både underholdende og lige på kornet for en salgsorganisation.

Asgers tilgang til kommunikation og samarbejde med baggrund i rockmusikken, hvor roller og opgaver i et orkester er meget klare og mærkbare, giver et fantastisk godt billede af hvad vi har brug for i en organisation, der skal lave forretning og generere overskud på bundlinien.

Alt i alt leverede Asger varen som aftalt, og det i en indpakning som var af højere kvalitet end forventet.

Mange tak for dit meget inspirerende indlæg. Personalet var meget begejstret og udtrykte deres store tilfredshed.

Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere