fbpx Skip to content

Jeg har på et netværksmøde oplevet Asger præsentere metoder og redskaber til at få styr på sine følelser.

Asger er særdeles tillidsvækkende, hvilket sammen med hans positive energi og store engagement bidrager til en høj grad af involvering hos deltagerne i mødet. Han får deltagerne til at åbne sig selv i et forum hvor kun få kender hinanden.

Asger er fantastisk til at præsentere sine budskaber og kommer virkelig ud over scenen. Han udstråler en ro og hviler i sig selv. Asger skal opleves og jeg giver ham min bedste anbefalinger.

Tak for et inspirerende, indsigtsfuldt, og ikke mindst underholdende oplæg i Ledernes Topledernetværk.

Det var en fornøjelse at opleve, hvordan du med dit ekstraordinære nærvær, tilegnede dig vores uddelte opmærksomhed, og skabte et rum, hvor der som det naturligste, var nærvær, åbenhed og sårbarhed – alt sammen mellem topledere, der kun perifært kender hinanden.

Og samtidig har nok de færreste, har haft lysten og modet til at kigge ind på de sårbare sider hos dem selv, og på hvordan disse påvirker vores arbejds- og følelsesliv.

Jeg sender mine varmeste anbefalinger i din retning.

Asger er meget grundig i sin forberedelse og vi følte, at indlægget hos os blev direkte tilrettet vores ønsker og behov.

Asger leverer ikke en hyldevare, men derimod et personligt tilrettet program, der gav mening som fundament i vores videre arbejde.

Styrken er, at Asger på sin rolige, smilende og imødekommende måde formår at få gang i lemmerne og smilet frem på læben. Efter kun en times aktivitet er der opbygget en vi-følelse, der efterfølgende tømres fast med et teoretisk men inddragende indlæg med fokus på samskabelse.

Alt i alt et par samlende, inspirerende og medrivende timer i selskab med Asger. Så er man på udkig efter et glimrende alternativ til det vanlige foredrag om lederskabet, så kan Asger varmt anbefales.

Asgers styrke er, at han er lynende hurtig til at omsætte nogle simple hverdagsting til værktøjer, man selv kan arbejde med.

Han formår at give folk selvtillid. De får bedre og nemmere ved at tale sammen efter at have været sammen med Asger. Bedre til at være mere åbne over for andre mennesker, de møder.

Asger gør mennesket eller gruppen gladere. Han giver gruppen mere energi, giver den lyst til at bruge den og får den til at yde et bedre stykke arbejde. Asger gør mennesker gladere og mere energiske, og det er der en stor værdi i.

Vi har som organisation i Odense Kommune haft stor glæde af at arbejde sammen med Asger i forbindelse med en gruppeudviklingsproces.

Med udgangspunkt i De Bonos 6 tænkehatte fik gruppen et konkret værktøj til at holde effektive team-møder, et fælles sprog og en struktureret måde at arbejde med komplekse problemstillinger på.

Asger evner at møde, se og bruge deltagernes feedback undervejs. Samtidigt evner han at få processen videre, så vi kommer i mål.

Det foregår i øjenhøjde, det er uhøjtideligt og så giver det energi. Vi bruger stadig vores ”fælles platform” hver uge! Jeg kan give Asger mine bedste anbefalinger hvis man vil videre – sammen.

Asger er en suveræn dygtig underviser og konsulent

Han kan sit stof – det teoretiske og det mellemmenneskelige

Han er en dygtig formidler

Han kan fornemme stemninger og bruge det i sit virke

Han har en skøn humor han gerne øser op af

Han er i øjenhøjde med sine omgivelser helt uden nykker fra sit kendis virke

Jeg har haft fornøjelsen af Asger Steenholdt som både coach og underviser/kursusholder. Og jeg kan med glæde anbefale Asger til alle der vil udfordres på vane tænkning, og have en oplevelse ud over den sædvanlige fra en mand, der er i stand til at bruge begge sider af hjernen, så både følelser og intellekt er med hele vejen.

Asger er et meget engageret, seriøst og positivt menneske, der på sin nysgerrige facon altid finder det positive i nuet og får det bedste ud af svære situationer.

Asger er genial til at få mennesker til at samarbejde, og han er god til at få folk til at holde fokus på målet og få dem ud af dødvande. Han er meget procesorienteret og fantastisk til at styre processen. Han er den person der er bedst til at forklare på en konstruktiv måde og til at lege ting ind i folk.

Hans måde at forklare på her helt nede på jorden og meget let forståelig. Herunder hans måde billedligt at forklare teori U på, er genial og tager udgangspunkt i musikkens og kunstens verden og gennem leg.

Så hvis du/I leder efter manden til at sætte gang i udvikling, så er Asger manden du/I leder efter.

Asger Steenholdt har med sin kreative og legende approach ifm. formidlingen af DeBonos 6 tænkehatte givet os et meget brugbart værktøj til yderligere at skærpe vores evner som moderatorer internt, såvel som eksternt.

Der lyder overordnet set stor ros til netværksfacilitatoren. Alle interviewede netværksdeltagere giver udtryk for, at de oplever ham som særdeles engageret, indlevende og dygtig til at facilitere de forskellige netværk.

Facilitatorens baggrund, som både professionel musiker, iværksætter og underviser, opleves som en stor styrke og væsentlig erfaring, som han formår at bringe i spil dels i relation til deltagerne og dels i forsøget på at ’bygge bro’, rent kommunikativt, mellem erhvervsfolk og komponister.

Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere