Skip to content

Vi takker for et underholdende og interagerende oplæg til vores teamdag – det var en fornøjelse.

Asger satte gang i en masse tanker både i forhold til relationer på arbejdspladsen og i privatlivet.

Jeg har på et netværksmøde oplevet Asger præsentere metoder og redskaber til at få styr på sine følelser.

Asger er særdeles tillidsvækkende, hvilket sammen med hans positive energi og store engagement bidrager til en høj grad af involvering hos deltagerne i mødet. Han får deltagerne til at åbne sig selv i et forum hvor kun få kender hinanden.

Asger er fantastisk til at præsentere sine budskaber og kommer virkelig ud over scenen. Han udstråler en ro og hviler i sig selv. Asger skal opleves og jeg giver ham min bedste anbefalinger.

Tak for et inspirerende, indsigtsfuldt, og ikke mindst underholdende oplæg i Ledernes Topledernetværk.

Det var en fornøjelse at opleve, hvordan du med dit ekstraordinære nærvær, tilegnede dig vores uddelte opmærksomhed, og skabte et rum, hvor der som det naturligste, var nærvær, åbenhed og sårbarhed – alt sammen mellem topledere, der kun perifært kender hinanden.

Og samtidig har nok de færreste, har haft lysten og modet til at kigge ind på de sårbare sider hos dem selv, og på hvordan disse påvirker vores arbejds- og følelsesliv.

Jeg sender mine varmeste anbefalinger i din retning.

Asger er meget grundig i sin forberedelse og vi følte, at indlægget hos os blev direkte tilrettet vores ønsker og behov.

Asger leverer ikke en hyldevare, men derimod et personligt tilrettet program, der gav mening som fundament i vores videre arbejde.

Styrken er, at Asger på sin rolige, smilende og imødekommende måde formår at få gang i lemmerne og smilet frem på læben. Efter kun en times aktivitet er der opbygget en vi-følelse, der efterfølgende tømres fast med et teoretisk men inddragende indlæg med fokus på samskabelse.

Alt i alt et par samlende, inspirerende og medrivende timer i selskab med Asger. Så er man på udkig efter et glimrende alternativ til det vanlige foredrag om lederskabet, så kan Asger varmt anbefales.

Ægte, nærværende, begavet og med en smittende energi!

Der kun positiv feedback og masser af ros til dig! Alle blev bragt ud af komfort zonen på den fede måde, og fik samtidig nogle gode refleksioner over deres lederrolle.

Center for arbejdsliv & læring har i forskellige sammenhænge arbejdet sammen med Asger. Vi har kun godt at sige. Udover den musiske tilgang til en opgave, så formår Asger at vinde deltagernes tillid – på kort tid. Asger er et troværdigt og engageret menneske.

Vi har fx. afholdt en kick-off start med 130 personer – udendørs – hvor en masse samarbejdsøvelser var i spil – og der var hurtigt god stemning og samklang i denne store gruppe. Vi ved, at det kræver SIN MAND at gøre det – og det kan Asger. Udover de kreative kompetencer underviser Asger i “øjenhøjde”.

Der udvises stor respekt omkring deltagernes erfaringer og de involveres i processen. Center for arbejdsliv & læring anbefaler varmt alle at få den store fornøjelse, det er, at samarbejde med Asger. Om det er musik, proces arbejde eller kreative tiltag – så er Asger lige manden der du’r.

Jeg har haft fornøjelsen af Asger Steenholdt som både coach og underviser/kursusholder. Og jeg kan med glæde anbefale Asger til alle der vil udfordres på vane tænkning, og have en oplevelse ud over den sædvanlige fra en mand, der er i stand til at bruge begge sider af hjernen, så både følelser og intellekt er med hele vejen.

Asger er et meget engageret, seriøst og positivt menneske, der på sin nysgerrige facon altid finder det positive i nuet og får det bedste ud af svære situationer.

Asger er genial til at få mennesker til at samarbejde, og han er god til at få folk til at holde fokus på målet og få dem ud af dødvande. Han er meget procesorienteret og fantastisk til at styre processen. Han er den person der er bedst til at forklare på en konstruktiv måde og til at lege ting ind i folk.

Hans måde at forklare på her helt nede på jorden og meget let forståelig. Herunder hans måde billedligt at forklare teori U på, er genial og tager udgangspunkt i musikkens og kunstens verden og gennem leg.

Så hvis du/I leder efter manden til at sætte gang i udvikling, så er Asger manden du/I leder efter.

Asger er først og fremmest et musisk og spirituelt menneske, som møder andre mennesker med et åbent hjerte, og som man ikke kan undgår at komme til at holde af. De store menneskelige egenskaber i sammenhæng med en bred faglige baggrund, ikke mindst som Six Thinking Hats Instruktør, gør Asger til en enestående procesleder og mediator, som skaber tillid og tryghed for deltagerne i processen.  Af hjertet anbefaler jeg Asger på det varmeste.

Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere