fbpx Skip to content

TRANSFORMATIONS-
GARANTI?
Book et forløb på 10 udviklingssessioner
- og få 2 ekstra GRATIS sessioner!

Nå dine mål med et skræddersyet udviklingsforløb

Normalpris for 10 udviklingssessioner á 2 timer:  45.000,- dkr

Når du forplihgter dig over for dig selv og bestiller 12 sessioner, får du 2 ekstra gratis sessioner til en værdi af 9.000 dkr

SKIN-IN-THE-GAME PRIS: 12 udviklingssessioner for 45.000,- dkr

(Alle priser tillægges moms. Betalingen kan opdeles over flere rater.)

Forpligt dig over for dig selv og få 2 ekstra gratis sessioner!

Hvordan er processen?

Vi tager først et opstartsmøde, hvor vi afklarer, hvor du gerne vil være om 12 sessioner. Så afdækker vi, hvad dine ressourcer er, hvad der støtter dig, og hvad der kan hindre dig i at nå dine mål.

Ud fra dette designer jeg – i samarbejde med dig – den proces, du har brug for. Vi evaluerer og justerer løbende.

Du kan tænke på det som et skræddersyet jakkesæt; først tages der mål, så designes jakkesættet, og det tilpasses løbende, indtil det sidder perfekt.

Hvilke værktøjer får jeg?

I dit udviklingsforløb møder du kommunikations-, personligheds-, relations-, motivations-, og mentaltræningsmodeller, du lærer psykologiske teorier og filosofiske, spirituelle og æstetiske metoder, som du løbende kan putte i din værktøjskasse og bruge i dit lederskab.

Dermed væves der en oplevelsesbaseret tråd af læring, træning og personlig udvikling gennem hele forløbet.

Hvad bygger det på?

Udviklingsforløbet er funderet i en fænomenologisk og eksistentialistisk tilgang.

Med fænomenologisk menes den umiddelbare iagttagelse og beskrivelse af, hvad der sker i relationen, og med eksistentialistisk menes, at vi i udviklingsforløbet søger at klargøre, hvilke valg, du som leder må tage for at komme tættere på dine udviklingsmål.

Hvad er mit udbytte?

Du bliver en bedre leder.

Det gør du, fordi du lærer dig selv bedre at kende, og får en dybere forståelse for hvordan du bærer dig ad med at være dig. Den styrkede relation med dig selv giver dig mulighed for at skabe stærkere relationer med andre – dine relationskompetencer vokser.

DIN INVESTERING

De forandringer og den udvikling du opnår, er for evigt.

Derfor kan du sammenligne sådan et udviklingsforløb med et 1-årigt hands-on modul på en lederuddannelse, eller med en anden investering, der bringer varig forandring, vækst og glæde.

I sidste ende er den største investering ikke pengene.

Den største investering er din tid, dit engagement og din opmærksomhed. At opdage, ændre og integrere nye adfærdsmønstre tager tid – og er en af de bedste investeringer, du kommer til at gøre i dit liv.

Udviklingsforløb på 12 executive coachinger á 2 timer

Pris 45.000,- dkr når du går all-in

Asger Johannes Steenholdt

+45 2688 0736

ASGER@ASGERSTEENHOLDT.COM

Hvornår kan jeg starte?

Så snart du har besluttet dig for udviklingsforløbet, finder vi en tid, der passer dig.

Hvis du har brug for at starte med meget kort varsel, er det som regel også muligt.

Hvor foregår det?

Jeg holder mine eksistentielt coaching-sessioner i

EmoLab, Sauntevej 2C, 2., 3100 Hornbæk

og på

Østerbrogade 142, 1 tv, 2100 København

Coaching-sessionerne kan også foregå telefonisk og på Zoom.

Hvad forventes der?

Jeg forventer af dig, at du er villig til at arbejde med dig selv på en ambitiøs, undresøgende og nysgerrig måde – eller som minimum ønsker at begynde på det

Det er mit håb, at du er modig, så du kan opdage og ændre de mønstre, der ikke længere tjener dig vel. Og hvis du har et mørke i dig, får du vil gribe muligheden for at kigge ind i det – med mig ved din side. Jeg har set det meste, og der skal meget til at ryste mig.

Garanti for transformation

Hvis du ikke har flyttet dig efter 12 sessioner, får du pengene tilbage.

Jeg kan ikke forvandle et græskar til en karet eller omvendt. Men jeg lover dig, at hvis du arbejder med dig selv imellem vores seancer, vil du flytte dig.

Vi justerer løbende forløbet, så det passer til dine udfordringer, dine arbejdsopgaver, dine mål, din tid og dine ønsker.

Book i et helt forløb og få 2 ekstra gratis sessioner!

START 2023 MED UDVIKLINGSGARANTI

Nå dine mål med et skræddersyet udviklingsforløb

Normalpris for 10 udviklingssessioner á 2 timer: 45.000,- dkr

Ved bestilling af et helt forløb får du 2 ekstra gratis sessioner til en værdi af 9.000 dkr

SAMLET PRIS: 12 udviklingssessioner for 45.000,- dkr

(Alle priser tillægges moms. Betalingen kan deles op.)

At blive coachet af Asger er lidt lige som at få holdt et spejl op: ”Sådan ser du ud ” ??? ”Er det sådan du vil se ud? Jeg ser at du gør sådan – er du bevidst det?” Det er på engang meget kontant og meget varmt og blidt. Det er jo mig der står med valget, ikk’?
At blive coachet fra den vinkel har været sindssygt godt.
Jeg stod med nogle problematikker i det at være styrmand for en masse store projekter, som jeg ikke helt havde menneskeligt værktøj til at løse.
Med Asgers hjælp fik jeg øje på problematikkerne, vi fik talt os rundt om forskellige løsningsforslag, og jeg fik – trods alle kamelerne der stod og rystede uden for min dør – taget mod til mig og fik løst problematikkerne.
Det var ikke nemt, det var at tage hul på nye måder at se mig selv på. Men jeg turde, og det har gjort mig til en ny Lone.
Asger fik vendt min måde at se mig selv på; ”Jeg er en mulighed, ikke et tilbud, vil du med for jeg kører nu!!!” Tak.
At tage skridt ud i noget jeg har været bange for at konfrontere, er ikke let, men der har det været dejligt at opleve, den ægthed Asger besidder.
Han er med dig hele vejen og som det fine, ægte, bløde og stærke menneske han er.
Tusind tak for din guidning!

Fotografi af Lone Wernblad

Jeg anser Asger som en meget kompetent, utraditionel og spændende sparringspartner for en mere struktureret og traditionel ledertype som undertegnede 😏

Logo for Norva 24

Asger analyserer hele tiden, kommer hurtigere ind til en sags kerne end andre. Måske fordi han stiller spørgsmålene anderledes, bruger et andet sprog. Folk åbner op og fortæller ham ting hurtigt… og så er han dygtig til at afkode opgaven.

Asger tør godt stille de svære spørgsmål, og han gør det uden at være konfronterende.

Tal med Asger i et par timer og bliv klarere på, hvad der egentlig er jeres frustration – hvad kernen i det hele er. Han får paraderne til at falde, og derfor giver det rigtig god mening at bruge ham som sparringspartner og ’optrækker’.

Han lytter… og er god til at ping-ponge. Han roser én, får én til at føle sig godt tilpas… han laver inklusion. Giver én lov til at køre ud ad tangenterne… og får så hevet én tilbage igen.

Jeg har haft fornøjelsen af Asger Steenholdt som både coach og underviser/kursusholder. Og jeg kan med glæde anbefale Asger til alle der vil udfordres på vane tænkning, og have en oplevelse ud over den sædvanlige fra en mand, der er i stand til at bruge begge sider af hjernen, så både følelser og intellekt er med hele vejen.

Asger J. is creative and loyal, and a very, very good partner for generating and evaluating ideas – and finding ways to make the idea happen.

Asger is this kind of person who builds a fresh air intake in a group.

Asger opens up for new possibilities when you are stuck and no longer can think outside the box. A good and respectful sense of humour supports Asger´s facilitation to a process of finding new possibilities to a rigid problem.

These skills support Asgers in his work as both a mediator and a Six Thinking Hats instructor and create a feeling of trust and being in good hands.

Come to Asger for original thinking and a deeper perspective on things. This man has so much depth and interesting views on so many things, than he cant avoid being a total inspiration. Asger is the type of person you can trust with your life. In business as well as private. Need you say more about a person? I love this man.

I was stuck in my jobhunting and needed a fresh view. After a quick meetup with Asger, things went really fast! And I have never before, had so many job offers, in my life. Asger is indeed a profound source of inspiration. And a true network facilitator! I have the deepest respect for him as a human being.

Asger er en utrolig dygtig kursusleder og facilitator, og formår meget hurtigt at etablere en god, åben og respektfuld stemning og tømre et team sammen – også blandt meget forskellige deltagere. Han holder balancen upåklageligt hele vejen igennem, det bliver aldrig kedeligt, forbliver positivt, og det sker med en naturlig lethed. Mit klare indtryk var at resultatet af Asgers arbejde var et værdifuldt kursus, hvor alle deltagere blev klarere på deres ressourcer og løftet videre.

Asger er en genial inspirator, motivator og facilitator, med hjertet på rette sted og med en overflod af gode værktøjer og viden, som han deler rundhåndet ud af, på en skøn menneskelig og varm måde. Asger er desuden super god til at målrette sine indlæg til behovet, også selv om det afviger fra det oprindelige oplæg. På den måde gør Asger en positiv forskel for sine lytter, unge som gamle! Jeg har haft fornøjelsen af Asgers varme, inspirerende professionalisme adskillige gange, både i forbindelse med MusicBusiness 2020 og C4 Videncenter. Man kan simpelthen ikke undgå, at blive inspireret og motiveret af Asgers gode energi, viden og kreative selskab! Tak for dig, Asger!

Asger er en ekstremt stærk formidler med et smittende positivt drive. Han er teoretisk velfunderet, har et skarpt overblik over dynamikken i rummet og et flow i viden og aktiviteter som er imponerende dynamisk.  Jeg kan kun give min absolut varmeste anbefaling.

Asger blev inviteret ind i mit Advisory Board… og det var uden tvivl en af de bedste beslutninger jeg har gjort.

Det at få Asgers energi og “skæve” og kreative hjerne med ind i en gruppe af dem vi normalt kalder businessfolk, var berigende og lærende. Den tilgang Asger har, har jeg stort respekt for og kan på det varmeste anbefale Asger i mange sammenhænge.

I forlængelse at samarbejdet i boardet har jeg også arbejdet sammen med Asger i mange sammenhænge og kan med de erfaringer på det stærkeste anbefale Asgers kompetencer. Hvis du vil høre nærmere om Asger, er du velkommen til give mig et ring.

Havde fornøjelsen at deltage i et arrangement om autentisk ledelse i går hos Ledernes Hovedorganisation, med Asger som leder og facilitator. Asger er en formidabel formidler og facilitator. Hans oplæg var ikke bare interessant, relevant og inddragende: Asger fremstår selv som en meget autentisk leder, som mestrer både at anvende og formidle formlen på autentisk ledelse, så det er konkret brugbart i hverdagen. Tak for at vise os, at gennem tillid kommer vi længst. Og at skabe et rum for os, at være autentiske og reflekterende over hvilken form for leder, vi ønsker at være.

Stort tak til Asger Steenholdt og Philip Antonakakis, efter jeg deltog i deres Webinar & Workshop “Rock’n’Roll Jobsøgning” om networking og personlig udvikling. En stærk anbefaling af en veltilrettelagt dag, fyldt med essentielle og motiverende elementer, inspirerende oplæg og velfunderede emner til samtalerne i de forskellige workshops. Tak.

Jeg har netop været på ét af mine første webinar hos Teknisk Landsforbund. Asger var den ene af to tovholdere. Jeg kan klart anbefale Asger, og følte mig gennem hele dagen hørt, og til stede som var det i et mødelokale. Jeg fik masser af gode input med videre. 

Asger kan nå ind, hvor andre ikke når. Selv en “talmand” kan åbne ind til de bløde sider, når forudsætningerne er tilstede – og dem er Asger i stand til at skabe.

I mit executive coachingforløb med Asger har jeg oplevet en stor personlig udvikling i forhold til min rolle som leder, medarbejder og kollega.

Asger formår at skabe en ramme, hvor samtalen opleves som en sparring, hvor rummet opleves trygt og rummeligt og hvor indholdet kan spænde så bredt, som det ønskes.

Asger er analytisk, knivskarp og har et godt business mindset, men formidlet med en ro og sikkerhed, der skaber en stressfri og ikke præstationssøgende samtale, men en samtale hvor udviklingen får lov at ske organisk og på egne præmisser.

Man bliver gudsjammerligt klogere på sig selv og sine begrænsninger – og sine styrker – med Asger om bord. Og som han også siger, så er det en god ide med lange reflektionsture både før og efter. For der er noget at arbejde med.

Heldigvis får du også værktøjerne til jobbet. Og ja, nogle af dem er sgu noget hippiepis. Hvilket for nogen af os, der er for stolte til vores eget bedste, gør det så meget mere irriterende at de også er virksomme.

Så få smidt noget hippiepis i værktøjskassen. Det hjælper at have de rigtige remedier, hvis man har en lille skrue løs i ny og næ.

Asger Johannes Steenholdt

+45 2688 0736

asger@asgersteenholdt.com

Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere