fbpx skip to Main Content

HIPPIEPIS

[til halv pris]

Design dit eget udviklingsforløb

Så du kan blive en stærkere leder

Erfaren executive coach

Asger Johannes Steenholdt er en erfaren executive coach, som har arbejdet i 15 år med at styrke lederes autentiske relationskompetencer så de kan performe bedre.

Ingen handling uden plan

Du får sparring til at lægge din personlige udviklingsplan i en stringent proces, der sikrer at dit potentiale og dine optimale udviklingspunkter er i centrum.

Ingen plan uden handling

Du designer og påbegynder dit udviklingsforløb i sensommeren. Du gør plads til nye tanker og slipper gamle mønstre i efteråret. Du skaber det kølige overblik i vinteren. Du ser dit nye lederskab spire i foråret.

Halv pris i en begrænset periode

Frem til 1. oktober 2023 kan du booke din hippiepis session til halv pris. Sessionen tager to timer, og du forpligter dig ikke til at starte i det lederudviklingsforløb, du har designet.

Hvorfor hedder det "Hippiepis"?

Er det flippet - eller er det stringent?

Hvad får jeg ud af en hippiepis session?

Stil dine spørgsmål direkte til Asger her!

HVAD SIGER ANDRE?

Jeg har netop været på ét af mine første webinar hos Teknisk Landsforbund. Asger var den ene af to tovholdere. Jeg kan klart anbefale Asger, og følte mig gennem hele dagen hørt, og til stede som var det i et mødelokale. Jeg fik masser af gode input med videre. 

Eva Rasmussen, Pilot technician

Jeg har haft fornøjelsen af Asger Steenholdt som både coach og underviser/kursusholder. Og jeg kan med glæde anbefale Asger til alle der vil udfordres på vane tænkning, og have en oplevelse ud over den sædvanlige fra en mand, der er i stand til at bruge begge sider af hjernen, så både følelser og intellekt er med hele vejen.

Kirstine Vinderskov

Jeg anser Asger som en meget kompetent, utraditionel og spændende sparringspartner for en mere struktureret og traditionel ledertype som undertegnede 😏

Tim Normann

Asger blev inviteret ind i mit Advisory Board… og det var uden tvivl en af de bedste beslutninger jeg har gjort.

Det at få Asgers energi og “skæve” og kreative hjerne med ind i en gruppe af dem vi normalt kalder businessfolk, var berigende og lærende. Den tilgang Asger har, har jeg stort respekt for og kan på det varmeste anbefale Asger i mange sammenhænge.

I forlængelse at samarbejdet i boardet har jeg også arbejdet sammen med Asger i mange sammenhænge og kan med de erfaringer på det stærkeste anbefale Asgers kompetencer. Hvis du vil høre nærmere om Asger, er du velkommen til give mig et ring.

Tino Jønsson, Mødeleder

Asger er en genial inspirator, motivator og facilitator, med hjertet på rette sted og med en overflod af gode værktøjer og viden, som han deler rundhåndet ud af, på en skøn menneskelig og varm måde. Asger er desuden super god til at målrette sine indlæg til behovet, også selv om det afviger fra det oprindelige oplæg. På den måde gør Asger en positiv forskel for sine lytter, unge som gamle! Jeg har haft fornøjelsen af Asgers varme, inspirerende professionalisme adskillige gange, både i forbindelse med MusicBusiness 2020 og C4 Videncenter. Man kan simpelthen ikke undgå, at blive inspireret og motiveret af Asgers gode energi, viden og kreative selskab! Tak for dig, Asger!

Ulla Lindstroem

Asger kan nå ind, hvor andre ikke når. Selv en “talmand” kan åbne ind til de bløde sider, når forudsætningerne er tilstede – og dem er Asger i stand til at skabe.

Kurt H. Wolf

Come to Asger for original thinking and a deeper perspective on things. This man has so much depth and interesting views on so many things, than he cant avoid being a total inspiration. Asger is the type of person you can trust with your life. In business as well as private. Need you say more about a person? I love this man.

Morten Stjernholm

HISTORIEN OM HIPPIEPIS

Hippiepis

Hippiepis startede med, at jeg lavede en oversigt over de ord, der oftest dukkede op i de coachinger jeg havde med ledere og beslutningstagere. Ord, der handlede om værdier og tilbagevendende temaer i ledergerningen.

Jeg valgte de 88 ord, der var gået igen flest gange. Så fik jeg produceret et sæt kort på størrelse med tarotkort med ordene. Hvert kort indeholder ét ord – intet andet. Ingen tegninger, farver eller symboler.

Værdier i kontekst

Kortene – og dermed temaerne og værdierne – skal sættes ind i en helhedsorienteret kontekst. Der bruger jeg Ken Wilber’s Kvadrantmodel. “Hippipis” er åben struktur, hvor du får mulighed for at reflektere over hvilke værdier og temaer, det er vigtigst for dig at arbejde med. Ved at sætte ordene ind i kvadranterne sikrer du, at du kommer hele vejen rundt. At du forholder sig til de krav, din omverden stiller og de ønsker du har til din egen udvikling,. Og at du definerer, hvilke skridt der bedst vil bringe dig nærmere dine personlige og professionelle mål.

Hvorfor “hippiepis”?

På et tidspunkt i udviklingen af kortsættet viste jeg en prototype af kortene til en erfaren HR-direktør. Jeg fortalte, at man kan bruge kortene som dialogkort, temakort, værdikort og prioriteringskort. Og at man også kunne bruge dem, som var de tarotkort, altså med bagsiden op. Her lader man lader nuets intelligens bestemme hvilket kort, der skal være dagens tema eller dagens opmærksomhedspunkt.

Her udbrød HR-direktøren spontant “Asger, jeg synes det er noget hippiepis!”

En kompliment

Jeg blev først såret, men har siden valgt at se det som en kompliment.

Det har nemlig vist sig, at arbejdet med kortene åbner for en helhedsorienteret tilgang til udviklingsforløb for ledere og beslutningstagere. Min erfaring viser nu, at den, som arbejder med kortene, får mulighed får refleksioner, der fører til varige forandringer.

Kontakt mig, hvis du vil vide mere.

Asger Johannes Steenholdt

+45 2688 0736

asger@asgersteenholdt.com

Nordre Strandvej 323, 3100 Hornbæk

Østerbrogade 142, 1.tv, 2100 København Ø

CVR 20745207

Medlem af dansk psykoterapeutforening logo
Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere