fbpx Skip to content

HIPPIEPIS

[til halv pris]

Design dit eget udviklingsforløb

Så du kan blive en stærkere leder

Erfaren executive coach

Asger Johannes Steenholdt er en erfaren executive coach, som har arbejdet i 15 år med at styrke lederes autentiske relationskompetencer så de kan performe bedre.

Ingen handling uden plan

Du får sparring til at lægge din personlige udviklingsplan i en stringent proces, der sikrer at dit potentiale og dine optimale udviklingspunkter er i centrum.

Ingen plan uden handling

Du designer og påbegynder dit udviklingsforløb i sensommeren. Du gør plads til nye tanker og slipper gamle mønstre i efteråret. Du skaber det kølige overblik i vinteren. Du ser dit nye lederskab spire i foråret.

Halv pris i en begrænset periode

Frem til 1. oktober 2023 kan du booke din hippiepis session til halv pris. Sessionen tager to timer, og du forpligter dig ikke til at starte i det lederudviklingsforløb, du har designet.

Hvorfor hedder det "Hippiepis"?

Er det flippet - eller er det stringent?

Hvad får jeg ud af en hippiepis session?

Stil dine spørgsmål direkte til Asger her!

HVAD SIGER ANDRE?

Asger kan nå ind, hvor andre ikke når. Selv en “talmand” kan åbne ind til de bløde sider, når forudsætningerne er tilstede – og dem er Asger i stand til at skabe.

Kurt H. Wolf

Havde fornøjelsen at deltage i et arrangement om autentisk ledelse i går hos Ledernes Hovedorganisation, med Asger som leder og facilitator. Asger er en formidabel formidler og facilitator. Hans oplæg var ikke bare interessant, relevant og inddragende: Asger fremstår selv som en meget autentisk leder, som mestrer både at anvende og formidle formlen på autentisk ledelse, så det er konkret brugbart i hverdagen. Tak for at vise os, at gennem tillid kommer vi længst. Og at skabe et rum for os, at være autentiske og reflekterende over hvilken form for leder, vi ønsker at være.

Josephine Piplits, Founder & CEO

Jeg har haft fornøjelsen af Asger Steenholdt som både coach og underviser/kursusholder. Og jeg kan med glæde anbefale Asger til alle der vil udfordres på vane tænkning, og have en oplevelse ud over den sædvanlige fra en mand, der er i stand til at bruge begge sider af hjernen, så både følelser og intellekt er med hele vejen.

Kirstine Vinderskov

Asger J. is creative and loyal, and a very, very good partner for generating and evaluating ideas – and finding ways to make the idea happen.

Eva Maria Knudsen

Asger blev inviteret ind i mit Advisory Board… og det var uden tvivl en af de bedste beslutninger jeg har gjort.

Det at få Asgers energi og “skæve” og kreative hjerne med ind i en gruppe af dem vi normalt kalder businessfolk, var berigende og lærende. Den tilgang Asger har, har jeg stort respekt for og kan på det varmeste anbefale Asger i mange sammenhænge.

I forlængelse at samarbejdet i boardet har jeg også arbejdet sammen med Asger i mange sammenhænge og kan med de erfaringer på det stærkeste anbefale Asgers kompetencer. Hvis du vil høre nærmere om Asger, er du velkommen til give mig et ring.

Tino Jønsson, Mødeleder

Jeg anser Asger som en meget kompetent, utraditionel og spændende sparringspartner for en mere struktureret og traditionel ledertype som undertegnede 😏

Tim Normann

At blive coachet af Asger er lidt lige som at få holdt et spejl op: ”Sådan ser du ud ” ??? ”Er det sådan du vil se ud? Jeg ser at du gør sådan – er du bevidst det?” Det er på engang meget kontant og meget varmt og blidt. Det er jo mig der står med valget, ikk’?
At blive coachet fra den vinkel har været sindssygt godt.
Jeg stod med nogle problematikker i det at være styrmand for en masse store projekter, som jeg ikke helt havde menneskeligt værktøj til at løse.
Med Asgers hjælp fik jeg øje på problematikkerne, vi fik talt os rundt om forskellige løsningsforslag, og jeg fik – trods alle kamelerne der stod og rystede uden for min dør – taget mod til mig og fik løst problematikkerne.
Det var ikke nemt, det var at tage hul på nye måder at se mig selv på. Men jeg turde, og det har gjort mig til en ny Lone.
Asger fik vendt min måde at se mig selv på; ”Jeg er en mulighed, ikke et tilbud, vil du med for jeg kører nu!!!” Tak.
At tage skridt ud i noget jeg har været bange for at konfrontere, er ikke let, men der har det været dejligt at opleve, den ægthed Asger besidder.
Han er med dig hele vejen og som det fine, ægte, bløde og stærke menneske han er.
Tusind tak for din guidning!

Lone Wernblad

HISTORIEN OM HIPPIEPIS

Hippiepis

Hippiepis startede med, at jeg lavede en oversigt over de ord, der oftest dukkede op i de coachinger jeg havde med ledere og beslutningstagere. Ord, der handlede om værdier og tilbagevendende temaer i ledergerningen.

Jeg valgte de 88 ord, der var gået igen flest gange. Så fik jeg produceret et sæt kort på størrelse med tarotkort med ordene. Hvert kort indeholder ét ord – intet andet. Ingen tegninger, farver eller symboler.

Værdier i kontekst

Kortene – og dermed temaerne og værdierne – skal sættes ind i en helhedsorienteret kontekst. Der bruger jeg Ken Wilber’s Kvadrantmodel. “Hippipis” er åben struktur, hvor du får mulighed for at reflektere over hvilke værdier og temaer, det er vigtigst for dig at arbejde med. Ved at sætte ordene ind i kvadranterne sikrer du, at du kommer hele vejen rundt. At du forholder sig til de krav, din omverden stiller og de ønsker du har til din egen udvikling,. Og at du definerer, hvilke skridt der bedst vil bringe dig nærmere dine personlige og professionelle mål.

Hvorfor “hippiepis”?

På et tidspunkt i udviklingen af kortsættet viste jeg en prototype af kortene til en erfaren HR-direktør. Jeg fortalte, at man kan bruge kortene som dialogkort, temakort, værdikort og prioriteringskort. Og at man også kunne bruge dem, som var de tarotkort, altså med bagsiden op. Her lader man lader nuets intelligens bestemme hvilket kort, der skal være dagens tema eller dagens opmærksomhedspunkt.

Her udbrød HR-direktøren spontant “Asger, jeg synes det er noget hippiepis!”

En kompliment

Jeg blev først såret, men har siden valgt at se det som en kompliment.

Det har nemlig vist sig, at arbejdet med kortene åbner for en helhedsorienteret tilgang til udviklingsforløb for ledere og beslutningstagere. Min erfaring viser nu, at den, som arbejder med kortene, får mulighed får refleksioner, der fører til varige forandringer.

Kontakt mig, hvis du vil vide mere.

Asger Johannes Steenholdt

+45 2688 0736

asger@asgersteenholdt.com

Østerbrogade 142, 1.tv, 2100 København Ø

Sophie Brahes Gade 1, 3000 Helsingør

CVR 20745207

Medlem af dansk psykoterapeutforening logo
Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere