Skip to content
Tegning af en emoji med en cykelrytter med en masse spørgsmålstegn omkring ham

Modige Modne Mennesker

Blandt mine klienter er der en del (fortrinsvis mandlige) ledere i alderen 40-60 år som har noget til fælles.

Det er ikke for alle – og det er ok. Men for nogle bliver det nødvendigt, hvis de vil fortsætte som ledere. For der bliver rigtig mange yngre medarbejdere, der i den kommende tid tænker “gid min chef var mere som Kasper Hjulmand” eller en anden synlig leder, der både lader til at have hjertet på rette sted – og tør vise det..

Hvis du vil høre mere om hvad et personligt, skræddersyet udviklingsforløb kan give dig – og hvad du skal give af dig for at deltage – så send mig en besked. Jeg tager gerne en uforpligtende samtale og viser dig programmet.

PS. Selvfølgelig retter programmet sig mod alle køn og alle aldre!

 

Vil du arbejde med din personlige udvikling?
Skriv til mig og få 15 minutters gratis konsultation.

Hovedtemaerne er velkendte og eviggyldige:

 • Hvem er jeg?
 • Hvad er jeg rundet af?
 • Hvordan opfattes jeg?
 • Hvordan er jeg forbundet til evigheden?
 • Hvad er mine valgmuligheder som menneske?

Jep. Vi er derinde, hvor lederudvikling er dybt forbundet med personlig udvikling.

Ikke for alle

Det er ikke for alle – og det er ok. Men for nogle bliver det nødvendigt, hvis de vil fortsætte som ledere. For der bliver rigtig mange yngre medarbejdere, der i den kommende tid tænker “gid min chef var mere som Kasper Hjulmand” eller en anden synlig leder, der både lader til at have hjertet på rette sted – og tør vise det..

Hvis du vil høre mere om hvad et personligt, skræddersyet udviklingsforløb kan give dig – og hvad du skal give af dig for at deltage – så send mig en besked. Jeg tager gerne en uforpligtende samtale og viser dig programmet.

PS. Selvfølgelig retter programmet sig mod alle køn og alle aldre!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Vil du arbejde med din personlige udvikling?
Skriv til mig og få 15 minutters gratis konsultation.

Til dem laver jeg et individuelt 12-punkts program. 12 steder, der skal berøres og mærkes på vejen mod indre vækst. 12 blade I livets og lederskabets blomst, som vi folder ud – en efter en.

Hovedtemaerne er velkendte og eviggyldige:

 • Hvem er jeg?
 • Hvad er jeg rundet af?
 • Hvordan opfattes jeg?
 • Hvordan er jeg forbundet til evigheden?
 • Hvad er mine valgmuligheder som menneske?

Jep. Vi er derinde, hvor lederudvikling er dybt forbundet med personlig udvikling.

Ikke for alle

Det er ikke for alle – og det er ok. Men for nogle bliver det nødvendigt, hvis de vil fortsætte som ledere. For der bliver rigtig mange yngre medarbejdere, der i den kommende tid tænker “gid min chef var mere som Kasper Hjulmand” eller en anden synlig leder, der både lader til at have hjertet på rette sted – og tør vise det..

Hvis du vil høre mere om hvad et personligt, skræddersyet udviklingsforløb kan give dig – og hvad du skal give af dig for at deltage – så send mig en besked. Jeg tager gerne en uforpligtende samtale og viser dig programmet.

PS. Selvfølgelig retter programmet sig mod alle køn og alle aldre!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Vil du arbejde med din personlige udvikling?
Skriv til mig og få 15 minutters gratis konsultation.

Måske finder de modet. Så siger de: Hvis jeg kan bestige bjerge og presse min krop til det yderste kan jeg også rejse indad. Men jeg vil have et landkort. Jeg vil ikke flakke på må og få, jeg skal kende ruten.

Til dem laver jeg et individuelt 12-punkts program. 12 steder, der skal berøres og mærkes på vejen mod indre vækst. 12 blade I livets og lederskabets blomst, som vi folder ud – en efter en.

Hovedtemaerne er velkendte og eviggyldige:

 • Hvem er jeg?
 • Hvad er jeg rundet af?
 • Hvordan opfattes jeg?
 • Hvordan er jeg forbundet til evigheden?
 • Hvad er mine valgmuligheder som menneske?

Jep. Vi er derinde, hvor lederudvikling er dybt forbundet med personlig udvikling.

Ikke for alle

Det er ikke for alle – og det er ok. Men for nogle bliver det nødvendigt, hvis de vil fortsætte som ledere. For der bliver rigtig mange yngre medarbejdere, der i den kommende tid tænker “gid min chef var mere som Kasper Hjulmand” eller en anden synlig leder, der både lader til at have hjertet på rette sted – og tør vise det..

Hvis du vil høre mere om hvad et personligt, skræddersyet udviklingsforløb kan give dig – og hvad du skal give af dig for at deltage – så send mig en besked. Jeg tager gerne en uforpligtende samtale og viser dig programmet.

PS. Selvfølgelig retter programmet sig mod alle køn og alle aldre!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Vil du arbejde med din personlige udvikling?
Skriv til mig og få 15 minutters gratis konsultation.

Jeg ved ikke hvad meningen er. Måske er der brug for mere mening, en ny mening, eller en anden mening. Et nyt perspektiv. Mening er noget, vi skaber selv – så der er lige så mange måder at finde mening på som der er mennesker. Men meningen kommer ikke bare af sig selv – og imens vokser uroen.

 

Mod til mening

Måske finder de modet. Så siger de: Hvis jeg kan bestige bjerge og presse min krop til det yderste kan jeg også rejse indad. Men jeg vil have et landkort. Jeg vil ikke flakke på må og få, jeg skal kende ruten.

Til dem laver jeg et individuelt 12-punkts program. 12 steder, der skal berøres og mærkes på vejen mod indre vækst. 12 blade I livets og lederskabets blomst, som vi folder ud – en efter en.

Hovedtemaerne er velkendte og eviggyldige:

 • Hvem er jeg?
 • Hvad er jeg rundet af?
 • Hvordan opfattes jeg?
 • Hvordan er jeg forbundet til evigheden?
 • Hvad er mine valgmuligheder som menneske?

Jep. Vi er derinde, hvor lederudvikling er dybt forbundet med personlig udvikling.

Ikke for alle

Det er ikke for alle – og det er ok. Men for nogle bliver det nødvendigt, hvis de vil fortsætte som ledere. For der bliver rigtig mange yngre medarbejdere, der i den kommende tid tænker “gid min chef var mere som Kasper Hjulmand” eller en anden synlig leder, der både lader til at have hjertet på rette sted – og tør vise det..

Hvis du vil høre mere om hvad et personligt, skræddersyet udviklingsforløb kan give dig – og hvad du skal give af dig for at deltage – så send mig en besked. Jeg tager gerne en uforpligtende samtale og viser dig programmet.

PS. Selvfølgelig retter programmet sig mod alle køn og alle aldre!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Vil du arbejde med din personlige udvikling?
Skriv til mig og få 15 minutters gratis konsultation.

De modne mænd spørger mig “hvad er meningen med det hele?”

Hvad er meningen med det hele?

Jeg ved ikke hvad meningen er. Måske er der brug for mere mening, en ny mening, eller en anden mening. Et nyt perspektiv. Mening er noget, vi skaber selv – så der er lige så mange måder at finde mening på som der er mennesker. Men meningen kommer ikke bare af sig selv – og imens vokser uroen.

 

Mod til mening

Måske finder de modet. Så siger de: Hvis jeg kan bestige bjerge og presse min krop til det yderste kan jeg også rejse indad. Men jeg vil have et landkort. Jeg vil ikke flakke på må og få, jeg skal kende ruten.

Til dem laver jeg et individuelt 12-punkts program. 12 steder, der skal berøres og mærkes på vejen mod indre vækst. 12 blade I livets og lederskabets blomst, som vi folder ud – en efter en.

Hovedtemaerne er velkendte og eviggyldige:

 • Hvem er jeg?
 • Hvad er jeg rundet af?
 • Hvordan opfattes jeg?
 • Hvordan er jeg forbundet til evigheden?
 • Hvad er mine valgmuligheder som menneske?

Jep. Vi er derinde, hvor lederudvikling er dybt forbundet med personlig udvikling.

Ikke for alle

Det er ikke for alle – og det er ok. Men for nogle bliver det nødvendigt, hvis de vil fortsætte som ledere. For der bliver rigtig mange yngre medarbejdere, der i den kommende tid tænker “gid min chef var mere som Kasper Hjulmand” eller en anden synlig leder, der både lader til at have hjertet på rette sted – og tør vise det..

Hvis du vil høre mere om hvad et personligt, skræddersyet udviklingsforløb kan give dig – og hvad du skal give af dig for at deltage – så send mig en besked. Jeg tager gerne en uforpligtende samtale og viser dig programmet.

PS. Selvfølgelig retter programmet sig mod alle køn og alle aldre!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Vil du arbejde med din personlige udvikling?
Skriv til mig og få 15 minutters gratis konsultation.

For nogen er det kroppen, der siger fra – den vil ikke dyrke mere ekstremsport og bliver oftere skadet. For andre er det lysten, der siver stille ud. Lysten til sporten, lysten til jobbet, måske også lysten til ægtefællen. Lysten til at leve livet på den måde, der før fungerede fint.

De modne mænd spørger mig “hvad er meningen med det hele?”

Hvad er meningen med det hele?

Jeg ved ikke hvad meningen er. Måske er der brug for mere mening, en ny mening, eller en anden mening. Et nyt perspektiv. Mening er noget, vi skaber selv – så der er lige så mange måder at finde mening på som der er mennesker. Men meningen kommer ikke bare af sig selv – og imens vokser uroen.

 

Mod til mening

Måske finder de modet. Så siger de: Hvis jeg kan bestige bjerge og presse min krop til det yderste kan jeg også rejse indad. Men jeg vil have et landkort. Jeg vil ikke flakke på må og få, jeg skal kende ruten.

Til dem laver jeg et individuelt 12-punkts program. 12 steder, der skal berøres og mærkes på vejen mod indre vækst. 12 blade I livets og lederskabets blomst, som vi folder ud – en efter en.

Hovedtemaerne er velkendte og eviggyldige:

 • Hvem er jeg?
 • Hvad er jeg rundet af?
 • Hvordan opfattes jeg?
 • Hvordan er jeg forbundet til evigheden?
 • Hvad er mine valgmuligheder som menneske?

Jep. Vi er derinde, hvor lederudvikling er dybt forbundet med personlig udvikling.

Ikke for alle

Det er ikke for alle – og det er ok. Men for nogle bliver det nødvendigt, hvis de vil fortsætte som ledere. For der bliver rigtig mange yngre medarbejdere, der i den kommende tid tænker “gid min chef var mere som Kasper Hjulmand” eller en anden synlig leder, der både lader til at have hjertet på rette sted – og tør vise det..

Hvis du vil høre mere om hvad et personligt, skræddersyet udviklingsforløb kan give dig – og hvad du skal give af dig for at deltage – så send mig en besked. Jeg tager gerne en uforpligtende samtale og viser dig programmet.

PS. Selvfølgelig retter programmet sig mod alle køn og alle aldre!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Vil du arbejde med din personlige udvikling?
Skriv til mig og få 15 minutters gratis konsultation.

Der er en indre uro, som titter frem. Det er ikke en uro, de har mødt før. Måske den har pippet lidt, men er blevet overhørt? Det kan jo let ske når en +50 timers arbejdsuge skal kombineres med familielivet, samtidigt med at der skal være tid til ultramarathon, ironman og ret dyre carboncykler.

For nogen er det kroppen, der siger fra – den vil ikke dyrke mere ekstremsport og bliver oftere skadet. For andre er det lysten, der siver stille ud. Lysten til sporten, lysten til jobbet, måske også lysten til ægtefællen. Lysten til at leve livet på den måde, der før fungerede fint.

De modne mænd spørger mig “hvad er meningen med det hele?”

Hvad er meningen med det hele?

Jeg ved ikke hvad meningen er. Måske er der brug for mere mening, en ny mening, eller en anden mening. Et nyt perspektiv. Mening er noget, vi skaber selv – så der er lige så mange måder at finde mening på som der er mennesker. Men meningen kommer ikke bare af sig selv – og imens vokser uroen.

 

Mod til mening

Måske finder de modet. Så siger de: Hvis jeg kan bestige bjerge og presse min krop til det yderste kan jeg også rejse indad. Men jeg vil have et landkort. Jeg vil ikke flakke på må og få, jeg skal kende ruten.

Til dem laver jeg et individuelt 12-punkts program. 12 steder, der skal berøres og mærkes på vejen mod indre vækst. 12 blade I livets og lederskabets blomst, som vi folder ud – en efter en.

Hovedtemaerne er velkendte og eviggyldige:

 • Hvem er jeg?
 • Hvad er jeg rundet af?
 • Hvordan opfattes jeg?
 • Hvordan er jeg forbundet til evigheden?
 • Hvad er mine valgmuligheder som menneske?

Jep. Vi er derinde, hvor lederudvikling er dybt forbundet med personlig udvikling.

Ikke for alle

Det er ikke for alle – og det er ok. Men for nogle bliver det nødvendigt, hvis de vil fortsætte som ledere. For der bliver rigtig mange yngre medarbejdere, der i den kommende tid tænker “gid min chef var mere som Kasper Hjulmand” eller en anden synlig leder, der både lader til at have hjertet på rette sted – og tør vise det..

Hvis du vil høre mere om hvad et personligt, skræddersyet udviklingsforløb kan give dig – og hvad du skal give af dig for at deltage – så send mig en besked. Jeg tager gerne en uforpligtende samtale og viser dig programmet.

PS. Selvfølgelig retter programmet sig mod alle køn og alle aldre!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Vil du arbejde med din personlige udvikling?
Skriv til mig og få 15 minutters gratis konsultation.

Det går godt med karrieren. De er fagligt dygtige og vellidte blandt deres kolleger. Deres virksomheder – hvad enten de ejer eller leder dem – boomer, også under og efter Covid-19. Men der er et men.

Den indre uro

Der er en indre uro, som titter frem. Det er ikke en uro, de har mødt før. Måske den har pippet lidt, men er blevet overhørt? Det kan jo let ske når en +50 timers arbejdsuge skal kombineres med familielivet, samtidigt med at der skal være tid til ultramarathon, ironman og ret dyre carboncykler.

For nogen er det kroppen, der siger fra – den vil ikke dyrke mere ekstremsport og bliver oftere skadet. For andre er det lysten, der siver stille ud. Lysten til sporten, lysten til jobbet, måske også lysten til ægtefællen. Lysten til at leve livet på den måde, der før fungerede fint.

De modne mænd spørger mig “hvad er meningen med det hele?”

Hvad er meningen med det hele?

Jeg ved ikke hvad meningen er. Måske er der brug for mere mening, en ny mening, eller en anden mening. Et nyt perspektiv. Mening er noget, vi skaber selv – så der er lige så mange måder at finde mening på som der er mennesker. Men meningen kommer ikke bare af sig selv – og imens vokser uroen.

 

Mod til mening

Måske finder de modet. Så siger de: Hvis jeg kan bestige bjerge og presse min krop til det yderste kan jeg også rejse indad. Men jeg vil have et landkort. Jeg vil ikke flakke på må og få, jeg skal kende ruten.

Til dem laver jeg et individuelt 12-punkts program. 12 steder, der skal berøres og mærkes på vejen mod indre vækst. 12 blade I livets og lederskabets blomst, som vi folder ud – en efter en.

Hovedtemaerne er velkendte og eviggyldige:

 • Hvem er jeg?
 • Hvad er jeg rundet af?
 • Hvordan opfattes jeg?
 • Hvordan er jeg forbundet til evigheden?
 • Hvad er mine valgmuligheder som menneske?

Jep. Vi er derinde, hvor lederudvikling er dybt forbundet med personlig udvikling.

Ikke for alle

Det er ikke for alle – og det er ok. Men for nogle bliver det nødvendigt, hvis de vil fortsætte som ledere. For der bliver rigtig mange yngre medarbejdere, der i den kommende tid tænker “gid min chef var mere som Kasper Hjulmand” eller en anden synlig leder, der både lader til at have hjertet på rette sted – og tør vise det..

Hvis du vil høre mere om hvad et personligt, skræddersyet udviklingsforløb kan give dig – og hvad du skal give af dig for at deltage – så send mig en besked. Jeg tager gerne en uforpligtende samtale og viser dig programmet.

PS. Selvfølgelig retter programmet sig mod alle køn og alle aldre!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Vil du arbejde med din personlige udvikling?
Skriv til mig og få 15 minutters gratis konsultation.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top

Hjemmesiden bruger cookies.  Læs mere